Fotbal intern

Mihai Roman a vorbit despre relația cu Gigi Becali. “Am acceptat să vin la Steaua cu o singură condiție, aceea să nu mă critice!”

15.09.2019 | 12:10
Mihai Roman a vorbit despre relatia cu Gigi Becali Am acceptat sa vin la Steaua cu o singura conditie aceea sa nu ma critice

Mihai Roman a vorbit despre relația cu Gigi Becali și a dezvăluit ce înțelegere a avut cu patronul vicecampioanei României înainte să semneze cu FCSB. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani și-a reziliat contractul cu gruparea roș-albastră în această vară, iar acum a explicat cum l-a convins pe latifundiarul din Pipera să nu vorbeacă la televizor despre el.

Mihai Roman a vorbit despre relația cu Gigi Becali

”(Ai fost singurul jucător care nu a primit absolut nicio critică. Cum s-a întâmplat acest lucru?) Am mai spus-o, atunci când m-a sunat domnul Gigi să vin la Steaua am vorbit cu dânsul, până la urmă am acceptat să vin doar cu o singură condiţie, aceea să nu mă critice indiferent de bine, de rău. (Să nu îţi pronunţe numele?) Exact, eu mă simt mai bine aşa, sunt un băiat liniştit şi nu îmi place să apar pe nicăieri.

(Scrisă în contract?) Nu, a fost verbal, ceea ce eu nu credeam pentru că dânsul ştiţi cum este, vorbeşte una şi a doua zi imediat se schimbă, dar am reuşit lucrul ăsta şi îi mulţumesc pe această cale că s-a ţinut de cuvânt”, a declarat Mihai Roman pentru Telekom Sport.

Denis Ciobotariu și Mihai Roman în meciul Dinamo - Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
Denis Ciobotariu și Mihai Roman în meciul Dinamo – Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihai Roman a rezitat un sezon la FCSB

Mihai Roman a plecat de la FCSB în această vară și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021 cu FC Botoșani, echipă de la care Gigi Becali l-a cumpărat cu 400.000 de euro în august 2018. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a jucat pentru formația roș-albastră în 28 de meciuri, a dat două goluri și a oferit patru pase decisive.

Mihai Roman a început fotbalul la Cetatea Suceava, iar în 2007 a fost vândut la AS SR Brașov cu 200.000 de euro. A stat trei ani la formația din Brașov și a ajuns la Rapid București în schimbul sumei de 372.000 de euro. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Toulouse și FC Botoșani.

Tags: