Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru propune un nume surpriză de la U Craiova pentru echipa națională. Îl cere pe Mitriță la Euro

Mihai Rotaru l-a cerut pe Alex Mitriță la EURO 2024. Acționarul Universității Craiova are și un nume surpriză pentru Edi Iordănescu.
02.05.2024 | 10:34
Mihai Rotaru propune un nume surpriza de la U Craiova pentru echipa nationala Il cere pe Mitrita la Euro
Mihai Rotaru propune un nume surpriză de la U Craiova pentru echipa națională. Îl cere pe Mitriță la Euro. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță este „on fire” la Universitatea Craiova, iar golgheterul „alb-albaștrilor” este cerut cu insistență la EURO 2024. Mihai Rotaru îl propune în lotul „tricolorilor” și pe Ștefan Baiaram, un alt fotbalist în formă maximă de la gruparea din Bănie.

Mihai Rotaru are un nume surpriză de la U Craiova pentru echipa națională. Îl cere pe Mitriță la Euro

Vladimir Screciu și Nicușor Bancu au jucat în preliminariile EURO 2024 și au un loc asigurat la turneu final, dacă nu intervin alte probleme medicale. Nici Alex Mitriță nu a renunțat la speranța de a juca în Germania pentru „tricolori”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru îl cere pe Alexandru Mitriță în lotul pentru EURO 2024, însă are și o altă propunere pentru Edi Iordănescu. Acționarul Universității Craiova spune că și Ștefan Baiaram ar putea să fie o soluție pentru „tricolori”.

„Mitriță este un jucător care astăzi merită să fie în anturajul echipei naționale, nu doar pentru realizări, ci pentru atitudinea și spiritul pe care îl arată pe teren. Asta îl califică să aibă încredere că poate să fie în anturajul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Știm cu toții că Mitriță este un jucător special și va avea realizări, poate are cele mai bune realizări din Liga 1. (n.r. – Ar fi foarte bine pentru Universitatea Craiova să aveți Mitriță, Bancu și Screciu la EURO) Și Baiaram”, a spus Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru a găsit o explicație pentru revenirea lui Andrei Ivan: „S-a întâmplat ceva”

„(n.r. S-a schimbat ceva la Ivan odată cu venirea lui Gâlcă) S-a întâmplat, dacă din august nu a înscris și acum dă două goluri în trei meciuri. A mai avut o ocazie bună cu capul aseară, înseamnă că s-a întâmplat ceva pentru că nu cred în coincidențe.

ADVERTISEMENT

Chiar nu am idee unde va juca Ivan după ce va reveni Mitriță. Ca și observație, eu am văzut echipa când a apărut oficial. Sigur că Mitriță poate să joace număr 10 și în stânga, dar și Lyes Houri este un jucător important pentru noi. 

Asta înseamnă că avem concurență pe postul și Costel trebuie să rezolve problema. Markovic a făcut risipă de efort, a participat la primul gol, și-a câștigat duelul la cap. Pe final și-a spus cuvântul oboseala, nefiind un jucător căruia i s-au dat minute în ultimii ani de zile.

ADVERTISEMENT

Nu i s-au dat 70, 80 de minute să crească ușor, ușor și să ajungă la 90. Cred că a fost primul meci din ultimii doi ani în care a jucat peste 90 de minute. Și-a făcut treaba, Costel este în evaluare și sunt convins că va fi inspirat și va lua cea mai bună decizie pentru meciul de luni”, a declarat Rotaru la FANATIK SUPERLIGA, show live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Robert Niță și Mihai Rotaru, dialog savuros despre Jovan Markovic: „Dacă pune o poză cu abdomenul zice lumea că e photoshopat”

Robert Niță: „Ce zicea Markovic de abdomenul lui după meci?”

Mihai Rotaru: „Întrebați-vă dumneavoastră, am înțeles că ați fost împreună. Era sau nu era un abdomen lucrat?”.

Robert Niță: „Arată bine, băiatul chiar a venit cu respect. M-am dus, l-am felicitat și mi-a spus că poate zic ceva de bine de el. Și-a ridicat și tricoul și a zis «uitați-vă și de aproape să vedeți că sunt în formare pătrățelele».

Mihai Rotaru: „Dacă pune o poză undeva cu abdomenul lui, toată lumea o să zică că este photoshopat. Așa dumneavoastră ați fost live, nu avea cu ce să vă păcălească”.

Robert Niță: „Arată bine și după evoluția de aseară spun jos pălăria. Cât l-au ținut bateriile a făcut un meci foarte bun”.

Mihai Rotaru: „Are nevoie de încredere pentru că de la Ouzunidis încoace nimeni nu i-a dat încredere, să îi dea minute. Pentru un atacant contează să fii în teren, să joci și ușor, ușor vor veni și realizările dacă ai calitate și muncești.

Ne bucurăm că și muncește pentru că în ultimele meciuri a intrat bine. A făcut risipă de efort, chiar dacă nu a marcat gol și-a ajutat echipa”.

Alex Mitrita, DECISIV SI ACCIDENTAT! Mihai Rotaru IL CERE EXPRES la EURO 2024 pentru Romania

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze