Sport

Mihai Stoica, laude la adresa antrenorului său preferat! Nu e Olăroiu sau Hagi: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el“

Mihai Stoica a avut un discurs de laudă la adresa lui Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK Salonic, cu care nu a colaborat până acum în cariera sa de peste 20 de ani.
27.04.2024 | 07:30
Mihai Stoica laude la adresa antrenorului sau preferat Nu e Olaroiu sau Hagi Poti sa mil pui cu oricine si il aleg pe el
Mihai Stoica, laude la adresa antrenorului favorit / Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, cunoscut mai mult pentru declarațiile sale ironice la adresa oamenilor din fotbal, a avut un discurs surprinzător. Managerul sportiv al FCSB-ului l-a elogiat pe Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic.

Mihai Stoica, elogii pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a primit laude de unde se aștepta mai puțin, anume de la Mihai Stoica. Managerul FCSB, care este aproape campioană, a spus că l-ar alege pe antrenorul român in detrimentul oricui, pe care l-a dorit mult la Unirea Urziceni.

ADVERTISEMENT

”Pe Răzvan poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el. (n.r. Şi cu Dan Petrescu?) Da! La mine sunt uşor alegerile de făcut. Nu! Antrenorul trebuie să fie un cumul de calităţi, nu doar sa ştie să antreneze sau să facă rezultate“, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Întrebat cum este prieten cu Răzvan, cunoscut pentru atitudinea anti-stelistă, Mihai Stoica a spus: „Pur şi simplu aşa te duce viaţă, să cunoşti oamenii mai bine şi să îţi dai seama că ai multe în comun. Îl apreciez enorm! L-am dorit mult la Urziceni, am fost aproape aproape“.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a făcut referire și la o declarație a lui Bafétimbi Gomis despre antrenor: „Prima este o declaraţie pe care a dat-o fostul golgheter al Franţei şi al Turcei cu care el lucra în Arabia Saudită care a zis că Lucescu e cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodată! Pentru mine asta a fost suficient“.

Răzvan Lucescu a scăpat de eticheta de „fiul lui Mircea Lucescu“

Mihai Stoica l-a lăudat pe Răzvan Lucescu și pentru capacitatea sa de a se face cunoscut singur. Deși este fiul lui Mircea Lucescu, un antrenor recunoscut internațional, Răzvan și-a câștigat singur renumele, conform lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Şi a doua tot despre Răzvan, faptul că succesul şi tot ce a realizat în ultima vreme, care l-au făcut, de asemenea, să se desprindă de numele lui Mircea! Era greu, el şi-a dezlipit eticheta singur.

Câştigând mulţi bani, iar asta în loc să îl facă mai distant de noi muritorii de rând, l-a făcut mult mai uman! Este un om cu care te întâlneşti şi îţi face plăcere să stai de vorba. Nu îţi vorbeşte de sus, când succesul te schimbă în bine înseamnă că ai valoare, ai caracter!”, a spus MM Stoica, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Deși Mihai Stoica i-a oferit laude lui Lucescu Junior, chiar tatăl lui l-a criticat în urma sferturilor din Conference League. Mircea Lucescu spunea că ceea ce a văzut în partida cu Club Brugge nu este ceva uzual pentru Răzvan. În concluzie, tehnicianul se aștepta ca Răzvan să obțină mai mult din meci.

ADVERTISEMENT