Sport

Mihai Stoica plătește și acum după pumnul dat suporterului Stelei în urmă cu 20 de ani! „Am reparat-o”

Mihai Stoica a discutat despre un moment care datează de acum aproape 20 de ani, în care a avut un invident cu un suporter, căruia și astăzi îi plătește tribut pentru eveniment.
24.04.2024 | 17:01
Mihai Stoica plateste si acum dupa pumnul dat suporterului Stelei in urma cu 20 de ani Am reparato
Mihai Stoica se revanșează și acum față de suporterul lovit acum 19 ani / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica are o carieră extrem de longevivă în fotbal, unde a avut și momente de succes, dar și momente inexplicabile. Managerul sportiv al FCSB-ului, care este aproape campioană, a rememorat un eveniment de acum aproape 20 de ani.

MM Stoica, gest șocant în anul 2005

Cine credea că un meci din campionat în anul 2005 ar putea aduce urmări și astăzi? Ei bine, Mihai Stoica a avut o ieșire violentă la adresa unui suporter, care s-a viralizat în acea perioada, bine cunoscută.

ADVERTISEMENT

Coborât din lojă, Mihai Stoica s-a îndreptat către un suporter pentru a-l lovi cu pumnul în față. Fanul era extrem de acid la adresa lui Nicolae Dică, unul din favoriții lui MM. După mai multe amenințări ale managerului, acesta chiar a coborât și l-a lovit.

Mihai Stoica, plătitor de tribut și astăzi

Mihai Stoica spune că în fiecare săptămâna îi oferă invitații suporterului pe care l-a lovit la meciul cu CFR Cluj din 2005. Paradoxal este că suporterul a fost la meciul cu Rapid, terminat 2-2, unde Gigi Becali n-a putut primi invitații, fiind patronul echipei!

ADVERTISEMENT

”Când am realizat ca altele sunt problemele unui om. Acum sunt ok. Nu poţi să te schimbi total, şi eu când simt că sunt nedreptăţit urlă frustrarea în mine şi după reacţia mea.. Sunt un tip coleric.

Dar acum timpul de revenire este mult mai mic. Starea de stres a determinat asta de multe ori. Eu şi acum sunt super stresat. Pe mine meciurile mă omoară, eu după meciuri nu pot să dorm!

ADVERTISEMENT

Ieşirea aia din 2005, când am lovit un spectator, chiar dacă la momentul ăla m-a îndreptăţit că m-a înjurat, cumva am reparat-o. Şi acum la fiecare meci, el şi familia lui sunt invitaţii mei. Da, absolut. Şi acum a fost la meciul cu Rapid”, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Mihai Stoica, o carieră lonvegivă

Mihai Stoica activează în fotbal de peste 30 de ani, unde a ocupat funcții la doar 3 cluburi. Cea mai lungă perioadă a petrecut-o la FCSB, unde a activat între 2004-2007, 2010-2011, 2012-2014, 2016-prezent.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a lansat în fotbal în anul 1992, unde a petrecut 10 ani la Oțelul Galați ca director executiv. Mai apoi, după 3 ani petrecuți în Ghencea, acesta a activat ca manager general la Unirea Urziceni, între 2007-2010, unde a cucerit și un titlu.

Singurul moment în care MM Stoica și-a întrerupt activitatea sportivă pentru o perioadă mai lungă a fost închisoarea. Mihai Stoica a avut de ispășit o pedeapsă în Dosarul Transferurilor, pentru care a stat închis 713 zile, între 2014-2016.

ADVERTISEMENT
Tags: