Fotbal intern

Mihai Teja are coșmaruri! De cât timp n-a mai câștigat FCSB la Cluj

09.04.2019 | 14:07
Mihai Teja are cosmaruri De cat timp na mai castigat FCSB la Cluj

Mihai Teja are coșmaruri înaintea meciului pe care FCSB urmează să îl joace pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca, toate acestea deoarece echipa sa nu a mai reușit să se impună pe terenul celor de la CFR Cluj din perioada în care era pregătită de Costel Gâlcă.

Coșmaruri pentru Mihai Teja înaintea meciului CFR Cluj – FCSB

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB are loc duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, iar “roș-albaștrii” au nevoie de trei puncte pentru a-i ajunge pe ardeleni din urmă. Înaintea rundei cu numărul 5, CFR Cluj are 37 de puncte și se află pe primul loc, iar FCSB e pe 2, cu 34 de puncte.

Problemele aici apar! FCSB nu a mai obținut o victorie pe terenul celor de la CFR Cluj de aproape cinci ani. Pe 10 august 2014, formația care era condusă de Costel Gâlcă reușea să câștige pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” cu scorul de 1-0, după golul înscris de Cristi Tănase, fostul jucător al vicecampioanei României. În acel sezon, gruparea patronată de Gigi Becali reușea să câștige titlul la o diferență de 3 puncte în fața formației ASA Târgu Mureș și la 14 de CFR Cluj.

Mihai Teja urmărind meciul dintre FCSB și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Mihai Teja urmărind meciul dintre FCSB și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

CFR Cluj, avantaj important în fața FCSB-ului

Asta nu e tot! Chiar dacă CFR Cluj și FCSB termină campionatul la egalitate de puncte, formația pregătită de Dan Petrescu o să câștige campionatul. Ardelenii nu au beneficiat de rotunjire după înjumătățirea punctelor la finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano.

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB se joacă duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Întâlnirea de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.