Fotbal intern

Mihai Teja, out de la FCSB!? Gigi Becali: “Nu mai stau ăștia în ghete de când a venit el! Niciodată n-am jucat atât de slab”

22.04.2019 | 12:40
Mihai Teja out de la FCSB Gigi Becali Nu mai stau astia in ghete de cand a venit el Niciodata nam jucat atat de slab

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că Mihai Teja ar putea să fie dat afară de al FCSB, toate acestea după ce vicecampioana României a rămas la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape înainte de finalul sezonului 2018 – 2019. Latifundiarul din Pipera susține că jucătorii vicecampioanei României nu și-au mai arătat valoarea de când a ajuns Mihai Teja pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

Mihai Teja, out de la FCSB după evoluțiile slabe ale roș-albaștrilor!?

Mai mult, după ce a anunțat că o să ceară informații înainte să ia o decizie în ceea ce îl privește pe Mihai Teja, Gigi Becali a dezvăluit și ce plan are. Patronul FCSB-ului i-a găsit înlocuitor actualului antrenor al roș-albaștrilor, iar favoritul acestuia este Gică Hagi. Pe lista latifundiarului se mai află și Devis Mangia, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

“Eu sunt dispus să îi ofer lui Mihai Teja și un start de sezon, dar mă pune pe gânduri ce văd, nu mai jucăm nimic, niciodată nu am jucat atât de slab. Spre final de campionat, de exemplu, se vedea valoarea noastră. Și anul trecut, și acum doi ani. Trebuie să mă interesez.  Nu știu ce se întâmplă, pentru că, de când a venit el, nu mai stau ăștia în ghete. Ce mă fac? Nu am fost niciodată atât de slabi și atât de adormiți. Dormim pe teren”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, la Pro X.

Mihai Teja și Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat.

Ce contract are Mihai Teja la FCSB

Mihai Teja a semnat cu FCSB în luna decembrie a anului 2018, după ce Gigi Becali a decis să se despartă de Nicolae Dică. Acesta a semnat un contract valabil pe un sezon și jumătate cu vicecampioana României și are un salariu lunar în valoare de 10.000 de euro, dar cu anumite condiții. La început i s-a oferit 8.000 de euro pe lună, dublu față de cât lua la Gaz Metan Mediaș, și va ajunge la 10.000 dacă ia titlul sau califică echipa în Europa League.

Mai mult, FANATIK a dezvăluit că antrenorul are și prime de 1.000 de euro la fiecare victorie a roș-albaștrilor.

Asta nu e tot! Gigi Becali îi promisese lui Mihai Teja că îi va oferi un bonus consistent dacă va reuși să ia titlul cu FCSB în sezonul 2018 – 2019, în afara salariului din contract. Acesta ar urma să primească 100.000 de euro dacă îi va aduce titlul lui Gigi Becali după o pauză de patru ani.

Tags: