News
notix pixel id

Mihai Tudose, dus de urgenţă la spital în timpul unei şedinţe! Este suspect de infarct!

26.03.2019 | 16:48
Mihai Tudose, dus de urgenta la spital cu suspiciunea de infarct

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenţă la spital, cu suspiciunea de infarct! Incidentul s-a petrecut în urmă cu scurt timp, când Mihai Tudose participa la şedinţă împreună cu colegii săi din Pro România, unde discutau despre alegerile europarlamentare.

Mihai Tudose  a fost dus de urgenţă la spital cu suspiciunea de infarct

Colegii de partid s-au speriat puternic atunci când Mihai Tudose a acuzat o stare de rău, aşa că au sunat imediat la 112! Ambulanţa a sosit, iar medicul de pe ambulanţă a decis că fostul premier al României trebuie dus de urgenţă la spital!

Mihai Tudose s-a născut pe data de  6 martie 1967, la Brăila, şi a fost ales deputat de Brăila în Parlamentul României din partea Partidului Social Democrat (PSD) Acesta a îndeplinit funcția de prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018.

Colegii au chemat imediat ambulanta pentru Mihai Tudose

Fostul premier se afla la o întâlnire cu mai mulţi colegi

În perioada 1991-1995 a urmat cursurile Facultății de Științe Juridice și Administrative, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, București, iar apoi, în 2001, un curs postuniversitar, „Management și gestiunea afacerilor”, în cadrul Facultății de Științe Economice a Universității „Dunărea de Jos” din Galați. În 2002 a urmat un curs de specializare la Bruxelles, referitor la controlul parlamentar al forțelor armate NATO.

În 2006 a urmat diferite cursuri; un curs postuniversitar în domeniul securității naționale, în cadrul Colegiului Superior de Securitate Națională, Serviciul Român de Informații, un curs de specializare pentru cadre de conducere (Senior Executive Seminar; SES), în cadrul Centrul European Marshall pentru Studii de Securitate Națională (George C. Marshall European Center for Security Studies) din Garmisch-Partenkirchen, Germania și un curs de specializare postuniversitar în cadrul Colegiul Național de Apărare, București.

În perioada 2006-2007 a efectuat un master în „Politici Economice Europene” la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și un curs postuniversitar „Managementul comunicării și relații publice” în cadrul Facultății de Științe Economice a Universității „Dunărea de Jos”.

În 2007 și-a completat studiile cu un curs de specialitate privind „Analiza și rezolvarea conflictelor armate” la Georgetown University, Statele Unite ale Americii, în colaborare cu Colegiul Național de Apărare. Tot în 2007 a mai urmat niște cursuri de formare profesională postuniversitară „Relații internaționale și integrare europeană” la Institutul Diplomatic Român, institut finanțat prin bugetul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri