Life

Mihai Voropchievici îți spune ce culoare are aura ta, în funcție de inițiala prenumelui

Mihai Voropchievici dezvăluie ce culoare are aura ta, în funcție de numele pe care îl porți. Maestrul numerologiei surprinde!
23.04.2024 | 11:35
Mihai Voropchievici iti spune ce culoare are aura ta in functie de initiala prenumelui
Mihai Voropchievici: ce culoare are aura fiecăruia, în funcție de prenumele purtat. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici explică, în exclusivitate pentru FANATIK, ce culoare are aura noastră în funcție de cum ne cheamă.

Ce culoare are aura fiecăruia, în funcție de inițiala prenumelui

Când vorbim despre aură, vorbim despre energia propriei noastre persoane. Fiecare vietate, deci orice om, animal, pasăre împrăștie pe o distanță mai scurtă sau mai lungă un halou de lumină.

ADVERTISEMENT

Acea aură are culori diferite pentru fiecare om. Întâmplător, nu fiecare dintre noi degajă aceeași energie. Uneori suntem mai bucuroși, mai veseli, alteori suntem cu energia la pământ și atunci aura noastră ne arată exact starea în care ne aflăm.

Sunt culori ale aurei de la roșu, portocaliu, galben, albastru, roz, indigo și auriu. Fiecare din aceste culori corespund unor inițiale din alfabet.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au aura roșie sunt acele persoane ale căror prenume, deci numele mic, au inițialele A, J, S. Persoanele cu aura roșie sunt curajoase, energice și pe undeva chiar exotice, fascinante.

Aura portocalie corespunde persoanelor care au prenume cu inițialele B, K și T. Persoanele cu această aură sunt echilibrate, magnetice, un pic enigmatice, dar sigure pe ele.

ADVERTISEMENT

Culoarea galben este pentru persoanele ale căror nume încep cu C, L sau U. Persoanele cu aura galben sunt fascinante, au puteri chiar și paranormale câteodată. Sunt întotdeauna în căutarea deținerii controlului atât asupra situațiilor cât și asupra oamenilor din jur.

Ce culoare are, însă, aura celor ale căror prenume începe cu literele D, M, V? Aura lor este verde. Vorbim, aici, de persoane mai sobre, fidele, pragmatice, dar gânditoare. Oferă ajutor foarte ușor, dar nu cer ajutorul nimănui. Se descurcă întotdeauna bazându-se pe propriile puteri. De obicei, sunt oameni foarte dinamici. Știu să facă față celor mai complicate situații cu care vine viața, notează Mihai Voropchievici la ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la culoarea albastră: inițialele E, N, W. Persoanele cu aceste inițiale au o forță interioară extraordinară. Au mulți prieteni, sunt extrem de intuitive și răbdătoare din cale-afară cu cei din jur. Unii chiar ar spune despre ei că sunt exagerat de răbdători.

Cine are aura aurie

Ce culoare are aura celor cu inițialele F, O, X? Răspunsul: indigo. Cei cu aceste inițiale sunt vizionari, intuitivi și foarte curioși. Copiii până la 18 ani pot avea puteri paranormale. Mulți dintre ei motivează lumea.

Violetul: G, P, Y. Persoanele cu aceste inițiale sunt calme, meditative, generoase și afectuoase. Au foarte bune legături cu divinitatea. Apoi, cei care au aura roz sunt cei cu inițialele H, Q sau Z. Trec ușor peste obstacole, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Au noroc la bani și au succes în viață.

Auriul este corespunzător literelor I și R. Sunt persoane potente, determină forță și voință oamenilor. În jurul lor te simți puternic, te fac să scoți în față toate calitățile tale. Oferă iubire pură și fericire celor din jur. Din fire, sunt persoane norocoase. Auriul tinde să atragă bogăția, dar bogăția metalelor, de obicei chiar aurul.

 

ADVERTISEMENT