Life

Mihai Voropchievici îți spune ce culoare are aura ta, în funcție de inițiala prenumelui

Mihai Voropchievici dezvăluie ce culoare are aura ta, în funcție de numele pe care îl porți. Maestrul numerologiei surprinde!
23.04.2024 | 11:35
Mihai Voropchievici iti spune ce culoare are aura ta in functie de initiala prenumelui
Mihai Voropchievici: ce culoare are aura fiecăruia, în funcție de prenumele purtat. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici explică, în exclusivitate pentru FANATIK, ce culoare are aura noastră în funcție de cum ne cheamă.

Ce culoare are aura fiecăruia, în funcție de inițiala prenumelui

Când vorbim despre aură, vorbim despre energia propriei noastre persoane. Fiecare vietate, deci orice om, animal, pasăre împrăștie pe o distanță mai scurtă sau mai lungă un halou de lumină.

ADVERTISEMENT

Acea aură are culori diferite pentru fiecare om. Întâmplător, nu fiecare dintre noi degajă aceeași energie. Uneori suntem mai bucuroși, mai veseli, alteori suntem cu energia la pământ și atunci aura noastră ne arată exact starea în care ne aflăm.

Sunt culori ale aurei de la roșu, portocaliu, galben, albastru, roz, indigo și auriu. Fiecare din aceste culori corespund unor inițiale din alfabet.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au aura roșie sunt acele persoane ale căror prenume, deci numele mic, au inițialele A, J, S. Persoanele cu aura roșie sunt curajoase, energice și pe undeva chiar exotice, fascinante.

Aura portocalie corespunde persoanelor care au prenume cu inițialele B, K și T. Persoanele cu această aură sunt echilibrate, magnetice, un pic enigmatice, dar sigure pe ele.

ADVERTISEMENT

Culoarea galben este pentru persoanele ale căror nume încep cu C, L sau U. Persoanele cu aura galben sunt fascinante, au puteri chiar și paranormale câteodată. Sunt întotdeauna în căutarea deținerii controlului atât asupra situațiilor cât și asupra oamenilor din jur.

Ce culoare are, însă, aura celor ale căror prenume începe cu literele D, M, V? Aura lor este verde. Vorbim, aici, de persoane mai sobre, fidele, pragmatice, dar gânditoare. Oferă ajutor foarte ușor, dar nu cer ajutorul nimănui. Se descurcă întotdeauna bazându-se pe propriile puteri. De obicei, sunt oameni foarte dinamici. Știu să facă față celor mai complicate situații cu care vine viața, notează Mihai Voropchievici la ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la culoarea albastră: inițialele E, N, W. Persoanele cu aceste inițiale au o forță interioară extraordinară. Au mulți prieteni, sunt extrem de intuitive și răbdătoare din cale-afară cu cei din jur. Unii chiar ar spune despre ei că sunt exagerat de răbdători.

Cine are aura aurie

Ce culoare are aura celor cu inițialele F, O, X? Răspunsul: indigo. Cei cu aceste inițiale sunt vizionari, intuitivi și foarte curioși. Copiii până la 18 ani pot avea puteri paranormale. Mulți dintre ei motivează lumea.

Violetul: G, P, Y. Persoanele cu aceste inițiale sunt calme, meditative, generoase și afectuoase. Au foarte bune legături cu divinitatea. Apoi, cei care au aura roz sunt cei cu inițialele H, Q sau Z. Trec ușor peste obstacole, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Au noroc la bani și au succes în viață.

Auriul este corespunzător literelor I și R. Sunt persoane potente, determină forță și voință oamenilor. În jurul lor te simți puternic, te fac să scoți în față toate calitățile tale. Oferă iubire pură și fericire celor din jur. Din fire, sunt persoane norocoase. Auriul tinde să atragă bogăția, dar bogăția metalelor, de obicei chiar aurul.

 

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete...
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete false. Cum le era păcălită vigilenţa
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
Copiii de bani gata din Târgu Jiu au închiriat o limuzină pentru banchetul...
Copiii de bani gata din Târgu Jiu au închiriat o limuzină pentru banchetul de clasa a VIII -a și au blocat orașul. Imagini uluitoare
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil