Fotbal intern

Mike Cestor, prezentat oficial de CFR Cluj! FANATIK a anunțat transferul pe 26 mai! Pe ce perioadă a semnat. FOTO

13.07.2019 | 11:43
Mike Cestor, prezentat oficial de CFR Cluj! FANATIK a anunțat transferul pe 26 mai! Pe ce perioadă a semnat. FOTO
Mike Cestor a fost prezentat la CFR Cluj

CFR Cluj are nevoie de transferuri pentru a aborda cu șanse cupele europene și a-și îndeplini obiectivul, acela de a prinde faza grupelor. Dan Petrescu a avertizat încă din seara când clujenii au devenit campioni matematic, după victoria împotriva Craiovei, 1-0. Din informațiile FANATIK, CFR a perfectat deja transferul lui Mike Cestor.


UPDATE, 13 iulie, ora 11.40. CFR Cluj a anunțat că s-a înțeles cu Mike Cestor, informație dezvăluită de FANATIK pe 26 mai.
“Bun venit, Mike Cestor!
CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului francez Mike Cestor. Fotbalistul s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu și a început antrenamentele cu noua sa echipă. Cestor a evoluat în sezonul precedent la Astra Giurgiu, unde s-a remarcat prin evoluțiile sale constante în defensivă. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și mult succes în tricoul echipei noastre! Hai CFR!”, este mesajul postat de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.


UPDATE, 10 iulie, ora 23.00. Mike Cestor a ajuns la un acord cu CFR Cluj și va semna un contract pe doi ani. Stoperul tocmai a fost declarat liber de contract, despărțindu-se astfel de Astra, echipă de la care avea de încasat patru salarii restante! Cestor s-a deplasat împreună cu avocatul său la Cluj, iar în cursul zilei de miercuri s-a înțeles cu șefii ardelenilor. Fundașul central va semna un contract pe doi ani, iar salariul său va fi de 10.000 de euro pe lună!


UPDATE, ora 13:00. Gigi Becali confirmă informațiile FANATIK care îl dădeau ca transferat pe fundașul Mike Cestor la CFR Cluj: “Bogdan Andone a spus că nu îl vrea pe Mike Cestor și atunci nu l-am luat. O să îl ia CFR Cluj din câte știu”


Mike Cestor, liber de contract, merge la CFR Cluj. Detaliile contractului

ȘTIRE INIȚIALĂ, 26 mai 2019: Mike Cestor și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract în săptămâna dinaintea finalei de Cupă contra Viitorului, informație dezvăluită de FANATIK. Cestor este unul dintre cei mai apreciați fundali din Liga 1 în sezonul tocmai încheiat, dar a decis să părăsească Astra nefiind plătit de peste patru luni.

CFR Cluj a intrat pe fir și a ajuns la o înțelegere cu stoperul de 27 de ani, venit la Giurgiu la începutul sezonului liber de contract după despărțirea de formația de liga a treia franceză Epinal. Mike Cestor s-a declarat de acord cu contractul pe doi ani propus de campioană, cu un salariu lunar de 10.000 de euro. El așteaptă acum doar să fie declarat liber de contract de către forurile competente, ținând cont de problemele financiare de la Astra Giurgiu.

Mike Cestor transfer liber de contract la CFR Cluj. Pleacă de la Astra
Mike Cestor ar putea deveni colegul lui Ciprian Deac la CFR Cluj din sezonul viitor. Sursa foto: sportpictures.eu

Ilie Dumitrescu l-a „recomandat” deja pe Cestor pentru transfer!

Evoluțiile bune și foarte sigure ale lui Cestor, inclusiv în finala contra Viitorului lui Hagi, au atras și aprecierile oamenilor de fotbal și ale analiștilor. Ilie Dumitrescu a vorbit laudativ despre fundașul Astrei, despre care spune că poate face față la formațiile cu pretenții din Liga 1.

Am un sfat pentru echipele de top din România. Să se uite la Cestor, fundaș central de picior stâng. Se pare că și-a depus memoriu. Și, atunci, echipele de top din România, care au nevoie de un fundaș central să se uite puțin și la Cestor. Eu chiar am urmărit toate evoluțiile lui Cestor, sezonul ăsta. Este un fotbalist foarte bun. Echipele de top, dacă au văzut meciul din seara asta, și nu știu că Cestor și-a depus memoriu…. Ca joc, ca evoluție, am rămas impresionat. Poate fi un câștig, a spus Dumitrescu la Fotbal Club de la Digi Sport, imediat după Viitorul – Astra 2-1.

  • 550.000 de euro este cota fundașului cu dublă cetățenie, franceză și congoleză
  • 100.000 de euro valora Mike Cestor Botuli acum un an, în momentul în care a semnat cu Astra Giurgiu un contract pe trei sezoane
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri