Life

Minunea făcută de Sfânta Parascheva. Cum a ajuns o tânără să se vindece de paraplegie

După ce s-a rugat la Sfânta Parascheva, o tânără care suferea de paraplegie a reușit să se vindece, iar ce a urmat mai departe întrece orice așteptare.
14.10.2022 | 11:06
Minunea facuta de Sfanta Parascheva Cum a ajuns o tanara sa se vindece de paraplegie
Sfânta Parascheva este sărbătorită anual, pe 14 octombrie. Sursă foto: Doxologia / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfânta Parascheva este sărbătorită anual, pe data de 14 octombrie. Creștinii merg constant să se roage la moaștele acesteia care sunt depuse la Iași și se spune că multe minuni s-au întâmplat pentru cei care au fost acolo.

Minunea făcută de Sfânta Parascheva pentru o tânără

Dovada cea mai clară este cazul unei tinere care se lupta cu o boală gravă. Deși a preferat să rămână anonimă, aceasta a decis să împărtășească cu toată lumea minunea care i-a fost dată să o trăiască.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 17 ani, tânăra a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași din cauza paraplegiei, boală care semnifică paralizia picioarelor. Câteva zile mai târziu a venit și diagnosticul cumplit: colesteatom dorsal d9-d12.

În momentul în care și-a dat seama de boală de care suferă, tânăra a început să se roage, singurul lucru pe care îl putea face la acel moment. A doua zi, mama tinerei a mers și ea să se roage la moaștele Sfintei Parascheva, în timp ce fiica ei s-a spovedit și împărtășit.

ADVERTISEMENT

”Sâmbătă, mama mea a fost să se roage la catedrală, la moaștele Sfintei Parascheva, în aceeași seară seară eu m-am spovedit și a doua zi, duminică, a venit preotul slujitor la capela spitalului și m-a împărtășit”, a mărturisit tânăra, conform doxologia.ro.

Chiar în aceeași zi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Medicii au decis să o opereze, iar ce a urmat nu poate fi numit decât o ”minune”, după cum spune chiar tânăra, care consideră că fără ajutor divin, nimic nu ar fi fost posibil.  Operația a durat peste două ore, iar la scurt timp, aceasta a putut să își miște picioarele.

ADVERTISEMENT

”Duminică seara am paralizat, în timp ce mergeam ținându-mă de brațul mamei, pe holul spitalului. Luni dimineața am intrat în operație, care a durat mai mult de două ore. Imediat după intervenție, am putut să-mi mișc picioarele. Mama mi-a adus vată cu ulei de la racla Sfintei Parascheva. De fiecare dată când mă atingea cu ea, simțeam o răcoare plăcută”, a mai povestit tânăra.

Tânăra s-a înscris la Facultatea de Teologie

Recuperarea a fost una extrem de ușoară, mai spune aceasta, iar din acel moment, tânăra a început să o aprecieze și să o iubească mai mult pe Sfânta Parascheva. Între timp, aceasta a decis să urmeze și cursurile Facultății de Teologie din Iași și, povestește ea, de atunci, Sfânta Parascheva a continuat să o ajute.

ADVERTISEMENT

”O iubesc mult de atunci pe Sfânta Parascheva. Din mila lui Dumnezeu, după operație m-am recuperat bine și am devenit studentă a Facultății de Teologie din Iași. De atunci, Sfânta Parascheva nu a încetat să mă ajute”, a mai declarat aceasta.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților