News

Mircea Badea îl atacă pe Florin Ristei! Realizatorul TV, mesaj dur pe Facebook pentru fostul său coleg de trust

08.05.2019 | 12:38
Mircea Badea il ataca pe Florin Ristei Realizatorul TV mesaj dur pe Facebook pentru fostul sau coleg de trust

Mircea Badea nu se dezminte. Cunoscutul prezentator al emisiunii În Gura Presei de la Antena 1 a lansat un nou atac dur, iar „victima” sa este de această dată un fost coleg de trust. Vorbim despre nimeni-altul decât Florin Ristei, care a prezentat emisiunea Prietenii de la 11, împreună cu Diana Munteanu.

Reacția lui Mircea Badea la adresa lui Florin Ristei

Mircea Badea îl taxează în termeni extrem de duri pe Florin Ristei. Deranjat de mesajul îndrăgitului artist, postat pe pagina sa de Facebook, prin care acesta susține că l-a apucat durerea de stomac în momentul în care s-a uitat la Antena 3, prezentatorul TV a reacționat în stilul caracteristic.

„Stai, tristei, linistit: ma duc sigur la vot” , i-a transmis Mircea Badea fostului său coleg de trust, prin intermediul aceleiași rețele de socializare, postarea sa stârnind reacții diverse din partea internauților.

Florin Ristei, fostul solist al trupei Marfar. Sursa foto:adevărul.ro
Florin Ristei, fostul solist al trupei Marfar. Sursa foto:adevărul.ro

Mesajul de la care a pornit totul

Am nimerit și am lăsat, din greșeală, 30 minute, la Antena3, și m-a luat durerea de stomac, de nervi. În afara faptului că fac un “televot”, prin care iau banii oamenilor care pică în plasa sondajului, tonul și aroganța discursului unor invitați sunt de domeniul sf-ului.

Oameni buni, IEȘIȚI LA VOT. Știu că v-ați pierdut încrederea și în corectitudinea acestuia, însă e singura noastra posibilitate de a face ceva. Votați orice, numai votați, votați și la referendum, și la europarlamentare, și la președinție, votați! , a fost mesajul acid al lui Florin Ristei, cu care l-a scos din minți pe Mircea Badea.

Acest schimb de replici poate părea surprinzător, ținând cont de faptul că cei doi erau până nu demult colegi de trust. Alături de Diana Munteanu, Florin Ristei a prezentat Prietenii de la 11, emisiune la care postul Antena 1 a decis ulterior să renunțe.

Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena 1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru” , a transmis Florin Ristei, în momentul anunțului că emisiunea sa nu va mai fi pe post.