Mircea Badea şi Mihai Gâdea, LOVIŢI din interior! VESTEA primită în urmă cu puţin timp!

Vedetele Antenei 1, Mircea Badea şi Mihai Gâdea au primit o grea lovituăr în urmă cu puţin timp! Cei doi prezentatori au fost "mitraliaţi" pentru "abuzul verbal repetat manifestat în ultimele...
01.05.2015 | 00:02
Mircea Badea si Mihai Gadea LOVITI din interior VESTEA primita in urma cu putin timp

Vedetele Antenei 1, Mircea Badea şi Mihai Gâdea au primit o grea lovituăr în urmă cu puţin timp! Cei doi prezentatori au fost “mitraliaţi” pentru “abuzul verbal repetat manifestat în ultimele zile”!

Astfel, Asociaţia Jurnaliştilor Europeni (AEJ) îşi exprimă profunda îngrijorare cu privire la actele repetate de abuz verbal manifestate în ultimele zile de către Mircea Badea, prezentatorul tv de la Antena 3 şi, de către directorul aceluiaşi post, Mihai Gâdea, împotriva jurnalistului român Stelian Negrea şi a soţiei acestuia, jurnalista Eli Roman.

TRAGEDIE de ULTIMĂ ORĂ! O ARTISTĂ DE LA NOI A MURIT! VEZI IMAGINI DE LA TERIBILUL ACCIDENT DE MAŞINĂ! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!!!

Potrivit AEJ, materialele video şi scrise, inclusiv stenogramele programelor Antena 3, care au ajuns la asociaţie, arată încălcări grave ale standardelor jurnalistice profesionale şi ale bunului simţ, comise de către reprezentanţii postului tv Antena 3 faţă de Stelian Negrea şi Eli Roman.

Cum va fi vremea începînd de joi

“În timpul emisiunii “Sinteza Zilei” din data de 5 aprilie 2015 Mircea Badea şi Mihai Gâdea au prezentat un fragment dintr-o înregistrare video din timpul unei transmisiuni a postului Realitatea TV, cu intenţia evidentă de a o ridiculiza şi insulta pe doamna Eli Roman, realizator al televiziunii respective, cei doi jurnalişti Antena 3 făcând comentarii şi gesturi ofensatoare, mimând chiar comportamentul unei persoane cu dizabilităţi fizice.

Ce decizie a luat Cristi Minculescu zilele acestea

 

În secvenţa video difuzată, în timpul unei transmisiuni în direct de la un eveniment caritabil, doamna Roman îşi pierde coerenţa discursului din cauza unei stări de leşin. Ulterior momentului, doamna Roman a explicat public cauza acestei stări, anunţând că este însărcinată în cinci săptămâni, motivul căderii fiind anumite probleme medicale asociate sarcinii. Cu toate acestea, în cadrul talk show-ului de la Antena 3, episodul a fost ţinta insultelor verbale denigratoare ale jurnaliştilor Mircea Badea şi Mihai Gâdea împotriva doamnei Eli Roman”, relevă comunicatul transmis de AJE, conform gandul.info

ULTIMĂ ORĂ! O VEDETA de la PRO TV, DESPĂRŢIRE neasteptata!!!

Limbajul lui Mircea Badea la adresa lui Negrea a inclus de asemenea folosirea publică, în diverse emisiuni tv şi în postări de Facebook, a cuvintelor “prost”, “tâmpit” sau “căcăcios”, la adresa lui Stelian Negrea şi la un alt jurnalist, Silviu Sergiu, inclusiv în timpul emisiunii “În gura presei” din 13 martie.

“Comentariile batjocoritoare făcute de Mircea Badea în studio au fost însoţite de imagini, inclusiv o fotografie cu domnul Negrea în timpul unui antrenament la o sală de sport, postată de acesta din urmă pe pagina sa de Facebook. De asemenea, în aceeaşi emisiune din 13 martie 2015, Mircea Badea a vorbit ambiguu despre “lovire cu pumnii”, folosind un limbaj asociat actelor de violenţă fizică, cu referire directă la domnul Negrea. Considerăm că un astfel de limbaj este în mod inerent ameninţător şi de natură să intimideze, mai ales în contextul campaniei susţinute de denigrare împotriva domnului Negrea”, mai arată comunicatul AEJ.

LOVITURA!!! UN POST TV OPRESTE EMISIA DUPA 10 ANI!!!

Asociaţia Jurnaliştilor Europeni consideră că atitudinea celor doi angajaţi ai Antenei 3 reprezintă un abuz, mai ales având în vedere că sunt persoane publice, “fiind mult sub standardele profesionale”. AEJ “aşteaptă scuze publice faţă de domnul Negrea şi doamna Roman” şi solicită autorităţilor române, inclusiv Consiliului Naţional al Audiovizualului şi Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, să analizeze cu atenţie dovezile şi să stabilească dacă s-a produs o încălcare a standardelor convenite şi, dacă este cazul, să aplice măsurile disciplinare care se impun.

Semnatarii comunicatului de presă sunt William Horsley, Reprezentant AEJ pentru Libertatea Presei, Otmar Lahodynsky, Preşedintele AEJ şi Tibor Macak, Secretar General AEJ.