Life

Mircea Eremia, în tatonări cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei: „Cred că o s-o cer de nevastă”

Mircea Eremia a început o frumoasă relație alături de Maria Lungu, fostă concurentă la Puterea dragostei. Chiar dacă se plac, există un mare inconvenient în această poveste.
18.05.2022 | 12:17
Mircea Eremia in tatonari cu o fosta concurenta de la Puterea dragostei Cred ca o so cer de nevasta
Mircea Eremia, cântăreț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mircea Eremia și Maria Lungu formează cel mai fresh cuplu din lumea mondenă. Cântărețul este atras de fosta iubită a lui Cristi Marinescu de la Puterea dragostei, moldoveanca Maria Lungu.

Mircea Eremia și Maria Lungu de la Puterea dragostei, relație surpriză

Cei doi au vorbit deschis despre relația specială pe care o au, iar Mircea a spus, mai în glumă, mai în serios, într-un interviu separat că ar vrea s-o ceară de nevastă.

ADVERTISEMENT

Situația lor amoroasă are parte și de un obstacol. Lui Mircea nu prea îi convine faptul că Maria nu e decisă să se mute la București. Blondina locuiește la Chișinău și, deocamdată, a spus că va face naveta între cele două capitale.

Mircea i-a propus fostei concurente de la Puterea dragostei să se mute cu el, dar aceasta a refuzat. Mai mult, Maria spune că nu poate declara oficial că este iubitul ei, cu toate că privirile dintre cei doi spun cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

„În viitor, cred că o s-o cer pe Maria de nevastă. Maria, să te pregătești!”, a spus Mircea Eremia la Wownews. 

Maria ar fi dispusă să se mute cu cântărețul

Mircea a spus pe Youtube și cum o alintă pe iubita lui: „iepuraș”. Rugat să îi transmită un mesaj public, cântărețul a zis că lucrurile pe care are să i le spună le va păstra pentru ea, atunci când se vor vedea față în față.

ADVERTISEMENT

N-au trecut multe ore că Maria și Mircea au apărut într-un alt show, la Antena Stars. Porumbeii au vorbit în detaliu despre relația lor în emisiunea „Xtra Night Show” prezentată de Dan Capatos.

Maria a spus că se gândește dacă să se mute cu Mircea sau nu. Dacă relația lor va fi una bună în viitor, atunci blondina e dispusă să se mute din toamnă cu fratele Alinei Eremia.

ADVERTISEMENT

„Dacă o să ajungem la un numitor comun, poate mă mut mai devreme. Depinde de ce comportament va avea Mircea”, a spus Maria Lungu.

 

ADVERTISEMENT