Fotbal intern

Mircea Lucescu intră în afaceri imobiliare! Va construi un ansamblu rezidențial

28.10.2019 | 15:15
Mircea Lucescu intra in afaceri imobiliare Va construi un ansamblu rezidential
Mircea Lucescu a decis să intre în afaceri imobiliare și va construi un ansamblu rezidențial în sectorul 6 al Capitalei
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Lucescu, care este fără contract de la începutul lunii februarie, a decis să intre în afaceri imobiliare și va construi un ansamblu rezidențial în sectorul 6 al Capitalei. Tehnicianul, alături de omul de afaceri Dimciu Tașu, pregătește construcția a 200 de apartamente, spații comerciale și birouri pe malul lacului Morii.

Mircea Lucescu intră în afaceri imobiliare

În septembrie 2019, investitorii au primit certificatul de urbanism necesar construirii proiectului imobiliar. Dezvoltarea este realizată prin intermediul firmei Lake Tower din care Mircea Lucescu și Dimciu Tașu dețin, fiecare, câte 49,9% din participații, iar Matei Lucescu (nepotul lui Mircea Lucescu) și Steve Tașu (fiul lui Dimciu Tașu), împart egal restul participațiilor.

ADVERTISEMENT

Conform profit.ro, proiectul imobiliar prevede construcția a trei corpuri de clădire lipite, cu câte 11 etaje, respectiv 6 etaje și două niveluri subterane pentru parcări. Cu o suprafață desfășurată de aproape 19.000 de metri pătrați, imobilele vor găzdui peste 200 de apartamente. Construcția urmează a fi realizată pe un teren în suprafață de aproximativ 4.200 de metri pătrați.

Mircea Lucescu, pregătit să revină la Dinamo

Mircea Lucescu a fost foarte aproape de a ajunge în această toamnă la formația Dinamo Moscova, dar până rușii întârzie să facă o ofertă concretă și continuă cu interimarul Kirill Novikov. FANATIK a aflat că tehnicianul român este pregătit să se implice la Dinamo București, dacă gruparea din Ștefan cel Mare va fi preluată de Claudiu Florică.

ADVERTISEMENT