Fotbal intern

Mircea Rednic amenință cu demisia de la Dinamo! Ultimatum pentru șefi să-i aducă jucători

24.10.2018 | 23:39
Mircea Rednic ameninta cu demisia de la Dinamo Ultimatum pentru sefi sai aduca jucatori

Tehnicianul Mircea Rednic amenință cu demisia de la Dinamo București la nici zece zile de la numirea sa în locul lui Claudiu Niculescu. ”Puriul” le-a transmis conducătorilor clubului că dacă nu-i vor fi aduși de urgență doi fundași centrali va pleca de pe banca tehnică.

Conform gsp.ro, Mircea Rednic, dezamăgit de prestația liniei defensive în remiza 1-1 cu Dunărea Călărași, a avut o întâlnire cu oamenii din conducerea clubului Dinamo București și i-a amenințat cu plecarea dacă nu-i satisfac cerințele în privința lotului.

Mircea Rednic amenință cu demisia de la Dinamo dacă nu vin doi fundași centrali

Însă, șefii din Ștefan cel Mare ar dori ca transferurile să se realizeze în perioada de mercato din iarnă, considerînd că în acest moment jucătorii care sunt liberi de contract sunt nepregătiți fizic sau nu au calitatea necesară.

Mircea Rednic strigă la jucătorii echipei Dinamo București
Mircea Rednic strigă la jucătorii echipei Dinamo București

Mircea Rednic are ca obiectiv calificarea în play-off și pentru a obține această performanță consideră că perioada de mercato vine prea târziu și de aceea insistă pentru câteva transferuri în acest moment, Mai mult, ”Puriul” și-ar fi asumat responsabilitatea pentru jucătorii pe care vreaa să-i aducă la Dinamo și a spus că demisionează dacă nu i se îndeplinesc cerințele.

Rednic cere întăriri: ”Suntem în discuții avansate”

La finalul jocului cu Dunărea Călărași, Mircea Rednic a spus că trebuie să meargă înainte, dar are nevoie de întărirea lotului: ”Ăsta e lotul, încercă să ne mișcăm cât se poate de repede. Suntem în discuții avansate, e normal să ne întărim, e normal să îi văd și pe cei care sunt aici, mergem înainte”.

Mircea Rednic a fost numit oficial la Dinamo București în data de 9 octombrie, înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu, care a fost dat afară la nici trei săptămâni după ce îi luase locul lui Florin Bratu. Tehnicianul are un salariu lunar de 10.000 de euro.