Fotbal intern

Mircea Rednic confirmă FANATIK! Încă un jucător e out de la Dinamo: ”Va pleca, nu m-a convins”

22.04.2019 | 23:52
Mircea Rednic confirma FANATIK Inca un jucator e out de la Dinamo Va pleca nu ma convins
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, confirmă FANATIK cu privire la plecarea lui Rachid Ait-Atmane la finalul actualului sezon al Ligii 1 Betano. Tehnicianul dinamovist nu este mulțumit de prestațiile fotbalistului și de aceea nu îl mai folosește. FANATIK a scris la începutul lunii aprilie că oficialii ”câinilor” sunt hotărâți să renunțe la jucătorul algerian.

Mircea Rednic confirmă FANATIK: ”E normal să nu mia joace la Dinamo”

”Momo (n.r. – Mamoutou Ndiaye) e primul meci în care joacă titular și cred că poate mai mult. A avut câteva faulturi la limită, dar a marcat și a făcut un joc bun per total. Cu Rachid Ait-Atmane au fost probleme de la început, pentru că nu a vrut să semneze decât până la sfârșitul sezonului. El nu m-a convins. Un mijlocaș ofensiv care nu a marcat niciun gol… L-am anunțat că nu mă bazez pe el în sezonul viitor și e normal să nu joace”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – FC Botoșani, confirmând astfel FANATIK.

ADVERTISEMENT

”A patra victorie la rând. Ca joc au fost momente bune în prima repriză. Am înscris cu noroc, dar nici nu poți să ceri să ai un joc spectaculos pentru că am schimbat 3-4 jucători la fiecare meci. Vreau să văd pe cine mă pot baza în sezonul viitor. Ciobi ar fi trebuit să joace titular, dar nu am vrut să risc. La Voluntari vor fi alte schimbări. Nu știu ce ocazie clară au avut cei de la Botoșani. Pentru moment nu mă interesează jocul, ci punctele în situația în care suntem. Astăzi am avut situații în care pasa decisivă a lui Nistor nu a fost cea pe care ne-o dorim. Dar este un jucător important și mă bazez pe el și pentru la anul”, a mai afirmat Mircea Rednic.

Dinamo a învins FC Botoșani, scor 1-0, printr-un gol reușit pe final de mijlocașul malian Mamoutou Ndiaye. La finalul întâlnirii, căpitanul ”câinilor”, Dan Nistor, a spus că suporterii nu vin la meciuri din cauza stadionului.

ADVERTISEMENT