Fotbal intern

Mircea Rednic confirmă Fanatik: ”Katsikas e out”. Pe cine mai dă afară de la Dinamo. Video

20.12.2018 | 23:12
Mircea Rednic confirma Fanatik Katsikas e out Pe cine mai da afara de la Dinamo Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Rednic a confirmat informația oferită de FANATIK conform căreia fundașul Giorgios Katsikas va fi dat afară de la Dinamo București. Tehnicianul ”câinilor” a spus în conferința de presă de după meciul cu Astra Giurgiu, că jucătorul grec a avut destule șanse de care nu a profitat, la fel ca și atacantul Mircea Axente.

”Katsikas şi Axente au avut foarte multe șanse să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu m-au convins. Decât să îi ţin, mai bine prefer să joc cu un jucător tânăr, care îşi doreşte. Un fotbalist tânăr poate să arate mult mai bine decât cei doi”, a declarat ”Puriul” la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mircea Rednic după Astra – FC DINAMO BUCURESTI 4-1 în Liga 1 Betano. – https://goo.gl/4FMpSF

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 20. Dezember 2018

Mircea Rednic îl dă afară pe Katsikas de la Dinamo. Axente, anunţat şi el că e “out”! Urmează Daniel Popa!

FANATIK a scris că fundașul grec Giorgios Katsikas va fi dat afară de la Dinamo București în această iarnă. Jucătorul urmează să se întâlnească vineri cu oficialii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare și în proporție de 99% își va rezilia contractul care se încheia în vară.

Un alt jucător care pare că are zilele numărate la Dinamo este atacantul Daniel Popa, pe care Mircea Rednic l-a criticat foarte dur: ”Noi astăzi am jucat fără atacant, nu se poate compara Popa cu vârful de la Astra. Nu a câștigat niciun duel, nu a ținut de minge”.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă de Astra cu scorul de 4-1 într-un meci din etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano.