Fotbal intern

Mircea Rednic dat afară în noaptea de după meciul cu Voluntari! Ce clauze avea în contract! EXCLUSIV

03.06.2019 | 23:29
Mircea Rednic dat afara in noaptea de dupa meciul cu Voluntari Ce clauze avea in contract EXCLUSIV

Dinamo i-a reziliat luni contractul lui Mircea Rednic, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK. Dacă despărțirea oficială s-a produs la început de săptămână, decizia conducerii a fost luată încă de sâmbătă, la scurt timp după remiza albă cu Voluntari. FANATIK vă prezintă în continuare filmul întregului eveniment care a dus într-un final la numirea lui Eugen Neagoe în funcția de antrenor

Mircea Rednic dat afară în noaptea de după meciul cu Voluntari!

Dinamo a încheiat oficial sezonul vineri seara, cu un rezultat de egalitate pe teren propriu cu FC Voluntari. „Câinii” s-au clasat pe locul 9, reprezentând cea mai slabă performanță din istoria clubului. La nici 24 de ore de la meciul cu Voluntari, conducerea clubului a luat decizia de a-i rezilia contractul lui Rednic și de a porni negocierile cu Eugen Neagoe, contactat în aceeași zi.

Rednic a primit însă vestea abia luni, când s-a prezentat la birou pentru a discuta cu Bogdan Bălănescu despre strategia de transferuri pentru următorul sezon. Antrenorul a avut parte de o surpriză neplăcută, directorul general al clubului anunțându-l că nu va mai continua în Ștefan cel Mare, după ce a ratat ambele obiective stipulate în contract: câștigarea Cupei României și intrarea în play-off. Interesant este că Rednic își prelungise contractul cu Dinamo în luna martie, însă noua înțelegere a devenit nulă în momentul ratării celor două obiective. Despărțirea nu a fost deloc una amicală, dovadă stând și comunicatul postat de club pe site-ul oficial, prin care sunt prezentate eșecurile lui Rednic de la Dinamo.

Rednic nu a reusit sa intre cu Dinamo in play-off
Rednic nu a reusit sa intre cu Dinamo in play-off

Ironizat în comunicatul oficial

„Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. Dincolo de rezultate, FC Dinamo București îi mulțumește lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ștefan cel Mare” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

Un alt aspect interesant este numirea-fulger a lui Eugen Neagoe în locul lui Rednic. Fostul tehnician de la Sepsi și CSM Iași este recunoscut drept o persoană meticuloasă, atentă la detalii și, mai ales, la contracte. Conform spuselor conducerii clubului, negocierile s-au purtat doar în cursul zilei de luni, însă FANATIK vă dezvăluie că Neagoe discuta cu șefii lui Dinamo încă de sâmbătă.

Eugen Neagoe era liber de contract după ce Sepsi l-a demis cu două etape înainte de încheierea sezonului din cauza rezultatelor modeste obținute de echipa din Sf. Gheorghe din play-off.