Mircea Rednic dat afară în noaptea de după meciul cu Voluntari! Ce clauze avea în contract! EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Alin Miu   
în Dinamo
03/06/2019, 23:29
Mircea Rednic dat afară în noaptea de după meciul cu Voluntari! Ce clauze avea în contract! EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Mircea Rednic dat afară în noaptea de după meciul cu Voluntari

Dinamo i-a reziliat luni contractul lui Mircea Rednic, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK. Dacă despărțirea oficială s-a produs la început de săptămână, decizia conducerii a fost luată încă de sâmbătă, la scurt timp după remiza albă cu Voluntari. FANATIK vă prezintă în continuare filmul întregului eveniment care a dus într-un final la numirea lui Eugen Neagoe în funcția de antrenor

Mircea Rednic dat afară în noaptea de după meciul cu Voluntari!

Dinamo a încheiat oficial sezonul vineri seara, cu un rezultat de egalitate pe teren propriu cu FC Voluntari. „Câinii” s-au clasat pe locul 9, reprezentând cea mai slabă performanță din istoria clubului. La nici 24 de ore de la meciul cu Voluntari, conducerea clubului a luat decizia de a-i rezilia contractul lui Rednic și de a porni negocierile cu Eugen Neagoe, contactat în aceeași zi.

Rednic a primit însă vestea abia luni, când s-a prezentat la birou pentru a discuta cu Bogdan Bălănescu despre strategia de transferuri pentru următorul sezon. Antrenorul a avut parte de o surpriză neplăcută, directorul general al clubului anunțându-l că nu va mai continua în Ștefan cel Mare, după ce a ratat ambele obiective stipulate în contract: câștigarea Cupei României și intrarea în play-off. Interesant este că Rednic își prelungise contractul cu Dinamo în luna martie, însă noua înțelegere a devenit nulă în momentul ratării celor două obiective. Despărțirea nu a fost deloc una amicală, dovadă stând și comunicatul postat de club pe site-ul oficial, prin care sunt prezentate eșecurile lui Rednic de la Dinamo.

Rednic nu a reusit sa intre cu Dinamo in play-off
Rednic nu a reusit sa intre cu Dinamo in play-off

Ironizat în comunicatul oficial

„Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. Dincolo de rezultate, FC Dinamo București îi mulțumește lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ștefan cel Mare” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

Un alt aspect interesant este numirea-fulger a lui Eugen Neagoe în locul lui Rednic. Fostul tehnician de la Sepsi și CSM Iași este recunoscut drept o persoană meticuloasă, atentă la detalii și, mai ales, la contracte. Conform spuselor conducerii clubului, negocierile s-au purtat doar în cursul zilei de luni, însă FANATIK vă dezvăluie că Neagoe discuta cu șefii lui Dinamo încă de sâmbătă.

Eugen Neagoe era liber de contract după ce Sepsi l-a demis cu două etape înainte de încheierea sezonului din cauza rezultatelor modeste obținute de echipa din Sf. Gheorghe din play-off.

Închide ×