Fotbal intern

Mircea Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele de la Dinamo. “A stricat lucrurile la echipă!”

24.12.2018 | 09:27
Mircea Rednic gasit vinovat pentru rezultatele de la Dinamo A stricat lucrurile la echipa

Mircea Rednic a fost pus la zid de Ionel Ganea, cel care consideră că antrenorul care a revenit pe banca tehnică a lui Dinamo pe 15 octombrie este vinovat pentru rezultatele proaste ale echipei din “Ştefan cel Mare”.  Fostul internaţional român l-a criticat pe “Puriu” pentru prestaţia “câinilor” şi pentru locul din clasament ocupat de Dinamo.

Ionuţ Negoiţă a decis ca Mircea Rednic să revină pe banca tehnică a lui Dinamo, sperând ca “Puriul” să reuşească să pună echipa pe drumul cel bun şi să o califice în play-off-ul Ligii 1 Betano, dar Ionel Ganea susţine că antrenorul din “Ştefan cel Mare” a stricat mai mult lucrurile la echipă şi de aceea “câinii” au bifat rezultatele slabe din ultima perioadă.

Mircea Rednic a fost găsit vinovat pentru rezultatele de la Dinamo

“Mircea Rednic nu prea a reuşit să facă mare lucru. Din contră, a stricat mai mult acolo lucrurile la echipă şi de aceea sunt rezultatele acestea”, a spus Ionel Ganea, fost antrenor în Liga 1 Betano, conform Digi Sport.

De când a revenit la Dinamo, Mircea Rednic a dat afară nu mai puţin de 11 jucători.Armando Cooper, Jaime Penedo, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav şi Kino Delorge şi-au reziliat deja contractele. Mai mult, în cele unsprezece partide cu “Puriul” pe banca tehnică, Dinamo a bifat 5 remize, 4 eşecuri şi două victorii.  “Câinii” au terminat anul 2018 pe locul 11, cu 22 de puncte, iar şansele să prindă un loc de play-off la finalul sezonului regulat sunt mici.

Mircea Rednic la finalul partidei jucate de Dinamo cu Gaz Metan Mediaş

Sergiu Hanca, pe lista plecărilor

Pe lista plecărilor se mai află şi Sergiu Hanca. După ce soţia mijlocaşului a fost agresată de suporterii din “Ştefan cel Mare” la meciul jucat de Dinamo pe terenul celor de la Astra Giurgiu, fotbalistul a cerut să fie lăsat să plece. Oficialii dinamovişti i-au dat o hârtie prin care poate să se despartă de gruparea “câinilor” pe o anumită sumă de bani.