Fotbal intern

Bomba nopții: Mircea Rednic s-a întors la Dinamo! Claudiu Niculescu pleacă după două etape

13.10.2018 | 09:29
Bomba noptii Mircea Rednic sa intors la Dinamo Claudiu Niculescu pleaca dupa doua etape

Mircea Rednic s-a întors la Dinamo. Gsp anunță că tehnicianul în vârstă de 56 de ani a bătut palma cu Negoiță și a semnat contractul cu echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. “Puriul” a fost liber de contract după despărțirea de Al Faisaly și va începe al patrulea mandat pe banca lui Dinamo.

Rednic a semnat un contract valabil următoarele două sezoane cu clubul patronat de Ionuț Negoiță. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Niculescu, numit doar de 20 de zile pe banca lui Dinamo. Conform sursei citate, Rednic ar vrea să îl păstreze în staff, însă rămâne de văzut dacă fostul atacant al “câinilor” va accepta. Mircea Rednic a fost demis de la Al Faisaly în urmă cu o săptămână și în ultimele zile a spus că s-ar întoarce la Dinamo doar în condițiile lui.

Mircea Rednic s-a întors la Dinamo! Claudiu Niculescu, out după două etape
Mircea Rednic și Ionuț Negoiță

Mircea Rednic s-a întors la Dinamo! “Cât am fost eu acolo, Negoiță se simțea patron”

“Mă mai întorc la Dinamo doar în condițiile mele. S-au făcut greşeli și se fac în continuare greşeli. Dacă el s-a zgârcit la 2.000 de euro! În perioada cât am fost eu acolo, se simţea patron! Nu-l înjura nimeni, toată lumea îl lăuda, venea fără frică la stadion. Chiar n-am înţeles ce l-a deranjat.

Când iei un jucător no name şi după un an îl fac…Cum a fost Mevlja, că era rezervă în Israel şi au luat 1.700.000 de euro, după aceea, pe el! Atunci când am fost eu la Dinamo, cel mai mare contract era de 7.000 de euro! Săracul, Dumnezeu să-l ierte, Ekeng avea 7.000. M-am rugat de el să semneze şi, până la urmă, i-au dat cel mai mare contract. Restul jucătorilor din lot nu depăşeau 5-6.000 de euro. Când văd acum că dă contracte de 10.000, de 15.000, şi când văd ce se joacă şi ce evoluţii au unii dintre jucători, care nu-şi merită banii ăştia…”, a declarat Rednic în urmă cu câteva zile.

Mircea Rednic a declarat în urmă cu câteva zile că a avut și câteva oferte din Belgia, acolo unde a condus deja 3 echipe: Standard Liege, Genk și Mouscron. În carieră, antrenorul în vârstă de 56 de ani a antrenat 14 cluburi.