Fotbal intern

Mircea Rednic un nou atac la adresa jucătorilor după Astra – Dinamo 4-1: ”Mă deranjează atitudinea”

20.12.2018 | 22:37
Mircea Rednic un nou atac la adresa jucatorilor dupa Astra  Dinamo 41 Ma deranjeaza atitudinea

Antrenorul Mircea Rednic a lansat un nou atac la adresa propriilor jucători după înfrângerea din meciul Astra – Dinamo 4-1, din etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano. ”Puriul” s-a arătat deranjat de atitudinea unor fotbaliști și l-a criticat pe atacantul Daniel Popa.

”Nu îmi imaginam așa ceva după meciul bun făcut cu Craiova. Trebuie să felicităm adversarul care a jucat inteligent. Noi am făcut multe greșeli, am fost surprinși pe contraatac. Știam că Buș își face mingea pe dreptul, Sorescu l-a pierdut, dar nimeni nu a ieși în fața lui. Mă deranjează atitudinea la unii jucători, mai ales că era un meci care ne putea menține cu șanse la play-off”, a spus tehnicianul dinamovist.

Mircea Rednic un nou atac la adresa jucătorilor după Astra – Dinamo 4-1: ”Popa nu a câștigat niciun duel”

”Nu înțeleg ce vor. Nu te poți prezenta în acest fel, la un anumit moment eram ca jaloanele. Nu e normal la acest nivel. L-am pierdut pe Montini accidentat și pe Salomao suspendat, dar ceilalți plâng că nu au șanse. Dar atunci când au o șansă nu demonstrează că merită să joace la Dinamo. E clar că vor fi schimbări și trebuie”, a mai declarat aantrenorul ”câinilor.

Mircea Rednic i-a atacat dur pe jucători după meciul Astra – Dinamo, una din tre țintele sale fiind atacantul Daniel Popa: ”Noi astăzi am jucat fără atacant, nu se poate compara Popa cu vârful de la Astra. Nu a câștigat niciun duel, nu a ținut de minge. Noi le-am dat spații și prin experiența lor au făcut diferența. Deocamdată nu trebuie să regretăm mutările făcute. S-au schimbat doi antrenori, a venit al treilea, din jucătorii dați afară, doar la unul doi am văzut că le pare rău”.

Rednic rămâne la Dinamo și în play-out

”Ne jucăm șansa și pregătim sezonul viitor. Prefer să lucrez cu jucători tineri, decât cu unii care așteaptă salariul și să plece în vacanță. Mircea Rednic rămâne și în play-out și va pregăti sezonul viitor. După cum am jucat astăzi nu merităm să fim în play-off. După meciul cu Craiova eram entuziaști, dar se pare că cei de la Craiova au fost într-o zi proastă”, a precizat tehnicianul dinamovist.

Mircea Rednic a mai afirmat că îi va plăti pariul lui Gigi Becali, dacă acesta va dona banii unui adăpost de câini: ”Nu-i dau niciun ban dacă nu-i dă la câini. Am fost clar când am pus pariul, am pus o condiție. Dacă dă banii la adăposturi de câini plătesc pariul”.

Astra a trecut de Dinamo cu scorul de 4-1 într-un meci din etapa cu numărul 21 din Liga 1 Betano. În timpul partidei, directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica, i-a ironizat pe ”câini”.