Fotbal intern

Mirel Rădoi, schimbare pentru Euro 2019! Cum arată baza de lux unde va sta naționala de tineret. VIDEO

10.05.2019 | 11:00
Mirel Radoi schimbare pentru Euro 2019 Cum arata baza de lux unde va sta nationala de tineret VIDEO

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, a schimbat terenul de antrenament de la Campionatul European din 2019. Reprezentativa U21 vor întâlni formațiile Croației, Angliei și Franței la turneul final din Italia și San Marino, care se va desfășura în perioada 16-30 iunie. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Mirel Rădoi a schimbat terenul de antrenament de la Euro 2019

”La jumătatea lunii aprilie, selecționerul Mirel Rădoi a mers în Italia pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de turneul final din vară. În urma inspecției făcute la terenul de antrenament unde reprezentativa U21 a României se va pregăti pe durata Eeuro 2019, selecționerul României a decis că gazonul nu se prezintă în condiții bune și că șansele ca acesta să fie refăcut până la sosirea naționalei noastre în Italia sunt minime”, se arată într-un comunicat al FRF.

”În aceste condiții, alături de managerul operațional Vlad Munteanu, Rădoi a vizitat alte baze de pregătire. În final, a luat decizia ca selecționata Under 21 să se antreneze la Stadio Tonino Pantieri din Meldola. Administratorii acestui teren au dat asigurări că până la startul Euro suprafața de joc se va prezența în condiții foarte bune. De asemenea, Mirel Rădoi și restul delegației FRF au vizitat cele două stadioane unde România va juca, din San Marino și de la Cesena, dar și hotelurile, cel din cantonamentul premergător Euro și cel unde se va sta pe durata turneului final”, a mai anunțat FRF despre decizia lui Mirel Rădoi de a schimba terenul de antrenament de la Euro 2019.

Mirel Rădoi se bucură alături de jucătorii naționalei de tineret după un gol al tricolorilor în meciul cu Liechtenstein
Mirel Rădoi se bucură alături de jucătorii naționalei de tineret după un gol al tricolorilor în meciul cu Liechtenstein

Meciurile de la Euro 2019 vor putea fi văzute la TVR

Echipa națională de tineret a României se va reuni la 6 iunie la la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. A doua zi, delegația tricoloră va pleca în Italia pentru un stagiu de pregătire de opt zile. În acest cantonament, reprezentativa noastră va fi cazată la Hotel Miramonti din localitatea Bagno di Romagna, iar din 15 iunie ”tricolorii” se vor muta în orașul Forli, unde se vor caza la Grand Hotel Forli și unde vor sta pe toată durata turneului final.

Toate meciurile de la Euro 2019 vor putea fi văzute pe TVR 1, TVR 2 și TVR HD. Postul public de televiziune are cea mai mare acoperire națională. Mai mult, suporterii care vor dori să îi vadă la treabă pe tricolorii U21 la Campionatul European din Italia și San Marino o vor putea face gratis. În urmă cu câteva zile, FANATIK a aflat că Mirel Rădoi are o clauză simbolică de reziliere a contractului cu FRF.

Tags: