Fotbal intern

Mirel Rădoi, despre transferurile de la FCSB. “Asta era cheiţa care lipsea în jocul Stelei!”

18.01.2019 | 14:45
Mirel Radoi despre transferurile de la FCSB Asta era cheita care lipsea in jocul Stelei

Mirel Rădoi a vorbit despre echipa naţională a României U21, dar şi despre transferurile făcute de FCSB în perioada de mercato din această iarnă. Selecţionerul “tricolorilor” mici este încântat de faptul că elevii săi vor putea juca două meciuri de verificare în care vor întâlni Danemarca şi Spania.

“Am venit să văd jucătorii, să văd cum se antrenează, şi văd că sunt foarte bine. Vrem să mergem să vedem şi hotelul în care vom sta cu naţionala de tineret în martie, sunt câteva lucruri de organizat acolo. Sunt foarte mulţumit de meciurile amicale din martie. Îmi doream un amical foarte tare şi datorită preşedintelui Burleanu iată că s-a realizat amicalul cu Spania.  Nu pot să spun că încep emoţiile, emoţiile mari le-am avut în preliminarii, înainte să ne calificăm. Acum cel mai important pentru noi este ca în momentul în care ajungem acolo să fim la fel de concentraţi cum am fost în ultimele două meciuri din grupă”, a spus Mirel Rădoi.

Ce zice Mirel Rădoi despre transferurile făcute de FCSB în această iarnă

Mirel Rădoi crede că FCSB a făcut cele mai bune mutări pe piaţa transferurilor şi susţine că vicecampioana României avea nevoie de jucători care să îşi asume riscul pe faza ofensivă. Mai mult, selecţionerul echipei naţionale a României U21 crede că transferurile făcute de Gigi Becali în această iarnă va face ca tinerii fotbalişti din lotul pregătit de Mihai Teja să fie mai motivaţi.

Foarte bune transferurile, cred că asta era cheiţa care lipsea în jocul Stelei. Aveau nevoie de jucători care creează superioritate, care au ultima pasă, care îşi asumă riscuri pe fază de atac. Pentru jucătorii tineri de la FCSB poate fi o provocare, trebuie să dea mai mult decât dădeau până acum ca să îşi câştige locul în echipă”, a mai spus Rădoi.