Fotbal intern

Miriuţă, încrezător după derby: „Aşteptăm Steaua în playoff”

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuta, s-a arătat încurajat de prestaţia elevilor săi cu FCSB şi susţine că echipa sa nu are cum să rateze playofful.
20.02.2018 | 10:06
Miriuta increzator dupa derby Asteptam Steaua in playoff

Miriuţă a vorbit despre senzaţia pe care o are după ce a ratat victoria cu Steaua la ultima fază: „N-am putut să dorm deloc! Am revăzut meciul complet. Pur şi simplu, nu am putut să închid ochii de nervi. Dacă era 1-0 şi eram egalaţi în minutul 60, iar jocul curgea către o remiză nu mai spuneam nimic. Dar aşa, am rămas fără cuvinte. Neatenţia ne-a costat scump. Asta este, mergem înainte. Câştigăm împreună, pierdem tot împreună.”

El s-a arătat încântat de prestaţia elevilor săi timp de 80 de minute din joc: „Am făcut o partidă foarte bună până în minutul 80. Eu v-am spus că după cantonamentul de iarnă veţi vedea o cu totul altă echipă! Acum am ajuns la punctul în care jucăm bine 80 de minute. Etapa următoare, împotriva Astrei, vom juca perfect 90 de minute plus prelungiri.”

Miriuţă: „Dinamo va fi în playoff”

Tehnicianul dinamovist nu concepe ratarea playoff-ului şi nu are emoţii înainte de meciul cu Astra: ”E adevărat, Edward Iordănescu este unul dintre cei mai buni antrenori din generaţia nouă, are la dispoziţie şi fotbalişti de calitate, dar uitaţi-vă ce am şi eu la Dinamo şi cum a jucat echipa mea contra celor de la FCSB! Nu vom face niciun pas greşit în ultima etapă. Suntem la mâna noastră, Dinamo va fi în play-off!”, a spus antrenorul lui Dinamo într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Partida dintre Astra şi Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:45, la aceeaşi oră cu cea dintre CSMS Iaşi şi Viitorul Constanţa. Astra şi-a asigurat locul în playoff chiar dacă a pierdut etapa precedentă cu CFR Cluj. Astfel, pentru ultimele două locuri din top 6 se luptă celelalte trei echipe. Toate calculele calificării – aici