MISS Coasta de Fildeş: Manie, sexy actriţa ivoriană!

FANATIK.RO vă prezintă SEXY MONDIALUL! Cele mai frumoase fane ale echipelor care se vor întrece la COPA DE MUNDO BRASIL 2014 vor “defila” prin faţa dumneavoastră şi îşi vor dezvălui...
23.05.2014 | 00:03
MISS Coasta de Fildes Manie sexy actrita ivoriana

FANATIK.RO vă prezintă SEXY MONDIALUL! Cele mai frumoase fane ale echipelor care se vor întrece la COPA DE MUNDO BRASIL 2014 vor “defila” prin faţa dumneavoastră şi îşi vor dezvălui secretele care le-au făcut faimoase! Prima apariţie a fost pe 12 mai, ultima, a 32-a, pe 12 iunie, exact ziua în care va începe Mondialul brazilian.

Manie Malone este una dintre cele mai celebre actriţe din Africa, cu apariţii în mai multe filme cunoscute, cum ar fi “Viva Riva!”, “Second Chance” sau “Ink”.

manie-malone-ivorian-actress1

 

Focoasa brunetă este unul dintre cele mai apreciate modele africane, în condiţiile în care a reuşit să cîştige mai multe concursuri de frumuseţe în Coasta de Fildeş.

Manie-Malone-2

 

Jucătorul ei preferat din naţională este Didier Drogba despre care a declarat: “Îmi place Drogba pentru că este un adevărat lider şi este foarte motivat cînd intră pe teren”.

Viva-Riva-Manie-Malone

 

Frumoasei brunete îi place la nebunie să meargă la cinema şi să facă cumpărături în mall. Manie a declarat că shoping-ul o relaxează cel mai mult.

manie-malone

 

Manie Malone este implicată în mai multe acţiuni din caritate pentru ajutorarea copiilor săraci din Africa.

manie-malone-face