Sport

Mitică Dragomir, dezvăluire uluitoare. Unde și-a luat loc de veci și cât a plătit

Mitică Dragomir a făcut o dezvăluire uluitoare la „Max Profețiile lui Mitică”. Unde și-a făcut și cât a plătit pentru un loc de veci fostul președinte al LPF.
28.10.2023 | 08:55
Mitica Dragomir dezvaluire uluitoare Unde sia luat loc de veci si cat a platit
Dumitru Dragomir și-a cumpărat loc de veci în cimitirul Bellu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a împlinit în primăvara acestui an vârsta de 77 de ani. Figură emblematică a fotbalului românesc, „Oracolul din Bălcești” a dezvăluit la „Max Profețiile lui Mitică” unde și-a luat loc de veci. Mitică Dragomir și-a cumpărat criptă lângă cea a lui Viorel Păunescu la cimitirul Bellu.

Mitică Dragomir, dezvăluire uluitoare. Unde și-a luat loc de veci și cât a plătit

Trecerea timpului și înaintarea în vârstă nu iartă pe nimeni, iar Dumitru Dragomir și-a luat măsuri de precauție. Fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada 1996-2013, Mitică Dragomir și-a luat criptă lângă Viorel Păunescu, fostul președinte al Consiliului de Administrație al clubului de fotbal Steaua București, din perioada 1998–2003.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 88 de ani, Viorel Păunescu a rămas fără soția lui în urmă cu mai bine de doi ani. Anișoara, femeia cu care Păunescu a fost împreună 50 de ani, se odihnește într-o capelă din cimitirul Bellu. „Mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere pentru că sunt în vârstă acum.

Mi-am luat criptă lângă Viorel Păunescu, să fiu la Bellu lângă el. (ți-ai cumpărat loc de veci?) Da, cum să nu? Am dat pe el cât pe un apartament. Am dat vreo 80.000-90.000 de euro. 

ADVERTISEMENT

Un fost fotbalist, care este antrenor acum în țările arabe, a concurat și s-a dus cu licitația până la 350.000 de dolari. S-a dus până la 350.000 în licitație.

Sunt și de 500.000 de euro. Tu ai văzut ce e acolo? Sunt monumente, știu că nu te ajută, dar este bine să te asiguri ca să nu mai umble copiii să-ți facă loc de veci”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„Toți își iau măsuri în viață. Bătrânețea este foarte tristă și rea”

„Stai să vezi! Vine cineva la mine și spune: ‘Să știi că în fața criptei dumitale își face unul un mormânt. Nu e pământul dumitale acolo. Cum nu e pământul meu. Sunteți nebuni, eu ce am cumpărat?

Trebuie să cumperi pământul din fața criptei. Bă, sunteți nebuni? Al cui e? E al cimitirelor. Acolo trebuie să îngroape pe cineva dacă nu îl cumperi’. Am fugit și l-am cumpărat. Mi-era frică, am dat o grămadă.

ADVERTISEMENT

Nu mai știu cât am dat. E mai scump cu mult decât pământul lui Gigi Becali. (n.r. 10.000 de euro?) Cam așa. Să vezi cataramă. Toți își iau măsuri în viață. Ferească Dumnezeu, te îmbolnăvești, o iei razna cu capul sau vreun membru al familiei. Se supără copiii, nepoții pe tine.

Știi că dacă o iei razna cu căpățâna nu mai cunoști pe nimeni. Bătrânețea este foarte tristă și foarte rea. Vorba lui Dinu: ‘Cine nu o iubește, să nu o apuce’. Problema este că eu o iubesc și vreau să mă duc cât mai mult în ea”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, emisiunea se vede pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Dumitru Dragomir și-a cumpărat loc de veci: „Am dat pe el cât pe un apartament”

ADVERTISEMENT