News

Mitică Dragomir plânge de mila românilor. ”Paștele e o sărbătoare a săracilor, nu exagerez cu nimic când spun asta”

Mitică Dragomir a mărturisit că plânge de mila românilor săraci, care în opinia sa sunt peste 90% din populația țării, mai ales acum când vin sărbătorile.
03.05.2024 | 10:19
Mitica Dragomir plange de mila romanilor Pastele e o sarbatoare a saracilor nu exagerez cu nimic cand spun asta
Mitică Dragomir plânge de mila românilor. ”Paștele e o sărbătoare a săracilor, nu exagerez cu nimic când spun asta”. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Într-o discuție cu Horia Ivanovici, în direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir îi ceartă pe politicieni care în 30 de ani nu au făcut nimic pentru a-i ajuta pe acești oameni. Mai mult, Oracolul FANATIK a subliniat absurdul situației în această perioadă, când politicienii au virat pensiile mai devreme decât era planificat, după care au făcut sărbătoare națională din asta.

Mitică Dragomir plânge de mila românilor înainte de sărbătorile de Paște

Paștele e o sărbătoare mai mult a săracilor, ca să fie foarte clar. O simt mai mult săracii, pentru bogați Paștele e în fiecare zi. Nu exagerez cu nimic când spun asta. De asta mulțimea, e săracă în proporție de 95%. Toate societățile s-au dezvoltat, dar unele au avut grijă și de sărăcime. Au avut grijă de ei.

ADVERTISEMENT

Vedeam acum ce mare eveniment a fost faptul că s-au dat pensiile mai devreme cu două săptămâni. Băi, suntem nebuni la cap? Ce-am făcut, le-am dat venitul lor, nu le-am dat în plus ceva”, a explicat Dumitru Dragomir. În discuție a intervenit Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii, care i-a dat dreptate fostului șef al LPF.

Românii sunt amărâți, când îi aud pe politicieni că a crescut nivelul…săracii românașii ăștia, îi iubesc de nu mai pot, sunt amărâți. Ce sărbătoare au făcut politicienii, îmi era și jenă. Sărbătoare zici că trebuia să se arunce bieții bătrâni cu capul în țărână și să le pupe picioarele”, a transmis Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir le dă un sfat important de viață tuturor tinerilor din România

De asemenea, Dumitru Dragomir le-a dat un sfat important de viață tuturor tinerilor și afaceriștilor din România: să strângă bani și să lucreze pe salarii mari pentru că la bătrânețe le va fi foarte greu în caz contrar. Asta, în condițiile în care mulți pensionari trăiesc cu venituri sub 2000 de lei, o cifră ”rușinoasă” potrivit lui Mitică Dragomir.

”Îmi era rușine. Stau și mă gândesc, în viață trebuie să ai grijă de tine. Dacă ai posibilități să-ți dai un salariu mai mare, când ești tânăr, nu este nicio greșeală. Fraților, ăștia care aveți posibilitatea, că aveți firme, sunt milioane cu firme. Două milioane de firme în România, dintre care unii chiar le merg bine.

ADVERTISEMENT

Pot să dea 3000-5000 de euro salariu, dar nu dau. Le zic să dea salariul, chiar dacă statul încasează taxe mari. Să dea salarii mari, ca la pensie să nu mai sufere. E o nenorocire, când aud eu, cum să trăiești cu 1500-2000 de lei”, a răbufnit Mitică Dragomir. În încheiere, Oracolul FANATIK i-a rugat pe români să nu se mai uite cu admirație spre americani.

Mitică Dragomir nu vede cu ochi buni Statele Unite ale Americii, o țară ”plină de săraci”

”Am fost în America, e plină de săraci, drogați, infractori și noi primim lumină de acolo. Noi suntem o țară privită de America drept coruptă. America este o țară coruptă, nu România. În România, vorbesc până mor, este în primele 10 țări ale omenirii. Are liniște, are oameni muncitori, de care nu am avut grijă, i-am lăsat să migreze, au plecat în țări, au mărit PIB-ul țărilor respective.

ADVERTISEMENT

E posibil ca pe timp de pace să dai drumul la 6 milioane jumate de oameni? Au plecat două Moldove sau o Moldovă și o Albanie. Să nu ai tu grijă de ei, să le faci aici ceva. Când nu ai avut un leu datorie, luam 50 miliarde împrumut, făceam industria cea mai tare. Nu ne-au lăsat, au vrut dar nu i-au lăsat. Noi acum suntem colonie și ne bucurăm.

Mie îmi convine, eu am reușit și în orânduirea capitalistă și cea comunistă, eu nu dușmănesc pe nimeni. Nu există societate pe acest Pământ, inventată de cineva, de la faraoni în coace, să mulțumească pe toată lumea. Cu două lucruri omenirea a ținut în frâu mulțimile, cu sărăcia și cu religia”, a completat Mitică Dragomir în direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Cum TRAIESC CU ADEVARAT ROMANII ziua de Paste din PENSIE

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Rețetă de șnițel vienez. Secretul bucătarilor austrieci
Rețetă de șnițel vienez. Secretul bucătarilor austrieci
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori