News

Ce salariu câștigă un angajat la “împinge tava” în Mamaia. Suma nu este de neglijat

Ce salariu câștigă un angajat la "împinge tava” în Mamaia. Patronii restaurantelor fac angajări masive în această perioadă.
22.04.2024 | 21:44
Ce salariu castiga un angajat la impinge tava in Mamaia Suma nu este de neglijat
Ce salariu câștigă un angajat la "împinge tava” în Mamaia. Foto pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce salariu câștigă un angajat la “împinge tava” în Mamaia. Sezonul estival vine cu o varietate de job-uri pentru cei care caută un loc de muncă în perioada verii, pe litoralul românesc. Cele mai multe angajări se fac la restaurantele de tipul autoservire.

Ce salariu li se oferă celor care lucrează la “împinge tava” în Mamaia

Având în vedere că turiștii își vor face apariția, cât de curând, în stațiunile de la mare, patronii restaurantelor caută personal. Se fac angajări masive pe litoral, în această perioadă, în special în astfel de locații.

ADVERTISEMENT

Cei care optează pentru un loc de muncă sezonier trebuie să știe ce salarii oferă patronii de la malul mării. Printre locurile de muncă disponibile se numără cele în restaurantele de tip „împinge tava”.

Un angajat la „împinge tava” în stațiunea Mamaia are un salariu semnificativ. Suma nu este de neglijat, însă și munca este solicitantă. De exemplu, la autoservirea din zona Butoaie se oferă un salariu de 4.000 de lei net lunar pentru un lucrător, conform România TV.

ADVERTISEMENT

Viitorii angajați nu au nevoie de studii superioare. De asemenea, experiența profesională în domeniu nu este un criteriu obligatoriu. Având în vedere nivelul actual al salariului minim din România, observăm că pentru acest post se oferă o sumă de bani semnificativă.

Cât câștigă un bucătar sau un ajutor de bucătar

Însă, munca depusă va fi pe măsură. Potrivit sursei citate, cei care lucrează la „împinge tava” în această locație au un program de șase zile din șapte. Ei vor beneficia de o singură zi liberă pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Totodată, același restaurant caută și bucătar. Pentru acest post se oferă un salariu de 6.500 de lei net în fiecare lună. Programul de lucru este același, de șase zile în fiecare săptămână. Cei care caută un post de ajutor de bucătar trebuie să știe că pot fi plătiți cu 4.000 de lei net lunar, iar programul de muncă nu este diferit.

În ceea ce privește prețurile cazărilor pentru turiștii care vor să petreacă vacanța de 1 Mai pe litoralul românesc, acestea s-au scumpit în comparație cu 2023. Pentru o noapte de cazare la un hotel de 2 sau 3 stele, costul începe de la 103 lei.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbim de hotelurile de 4 stele, prețul începe de la 400 de lei pentru o cameră dublă, pe noapte. În Vama Veche, prețul pentru un sejur de trei sau patru nopți ajunge la peste 1.400 de lei la hotelurile de 3 stele.

 

ADVERTISEMENT