Fotbal intern

Gigi Becali l-a amendat cu 100.000 de euro pe Iancu!

UPDATE / Gabi Iancu a fost anunţat de staff-ul Stelei că va fi folosit titular în partida cu Săgeata Năvodari din această seară. Decizia lui Reghe vine după ce fotbalistul a fost acuzat că a...
14.09.2013 | 14:15
Gigi Becali la amendat cu 100000 de euro pe Iancu
ADVERTISEMENT

UPDATE / Gabi Iancu a fost anunţat de staff-ul Stelei că va fi folosit titular în partida cu Săgeata Năvodari din această seară. Decizia lui Reghe vine după ce fotbalistul a fost acuzat că a fugit din cantonamentul naţionalei de tineret şi a fost amendat pentru acest gest de patronul Gigi Becali. Antrenorul îl consideră însă nevinovat după ce a vizionat o înregistrare cu presupusa evadare a fotbalistului.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Oficialii Stelei organizează o conferinţă de presă la care vor participa antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul MM Stoica.

MM STOICA:

Despre Iancu:

O să îi explicăm lui Gigi, dar decizia deocamdată e luată, amenda stă în picioare! Numai Gigi o poate schimba!

ADVERTISEMENT

Iancu a fost dus în Muntenegru şi i s-a spus că nu mai face parte din lotul echipei naţionale! Nici pe vremuri nu se întîmpla aşa ceva! Ce se întîmplă la echipa naţională de tineret este inadmisibil! Nu am nicio problemă cu Stelea, nu ştiu nici ce îl recomandă să fie antrenorul la naţionala U21! E treaba lor! Dar nu se poate să nu primim un telefon să ni se spună ce se întîmplă cu ei cît sînt la lot, că avem atîţia internaţionali!

Incredibil cum poate să mintă Constantinovici!  Sîntem echipa care dă cei mai mulţi jucători la echipele naţionale şi interesele noastre şi ale echipelor naţionale sînt aceleaşi! De aceea, nu e normal ce face unul ca Constantinovici! A minţit faţă de un jucător care a calificat Steaua de două ori în meciurile de Liga Campionilor, în deplasare! Iancu are 8 goluri marcate în Liga 1 la 19 ani! Ne batem joc de el, ce facem? 

ADVERTISEMENT

Nu l-am crezut nici noi la început, dar Iancu are dreptate! Este revoltător că oameni din fotbalul românesc dezinformează! Stelea a fost dezinformat de Constantinovici! Veţi vedea săptămîna viitoare pe site-ul oficial al clubului filmul celor 4 minute în care Iancu a lipsit din hotel încălţat în papuci de casă! 

Despre FRF:

Credeţi că am digerat uşor că s-a amînat etapa, prin Comitetul Executiv? Nu ne-a convenit! Dar nu am scos un cuvînt, pentru că urmau să se joace două meciuri decisive la echipa naţională! Noi avem acum 2 meciuri mai puţin acum! Cînd jucăm? Pe 22 decembrie ? Nu s-a jucat niciodată la o asemenea dată! Nu e normal! Am tăcut! Dar pînă cînd? Nu putem juca duminica la Vaslui că nu vrea echipa naţională? De ce? Că are echipa naţională meci cu Andorra? Zău? Dar nu ne lăsaţi şi pe noi să ne facem programul? Sîntem Steaua şi ne luăm în piept cu toţi! Iar echipa naţională îşi ia patru de la olandezi, pe unde ne prind! De ce nu m-a sunat Mircea Sandu să facă o anchetă despre Iancu? Dar aşa e la naţională! Deh.. dacă mănînci aripioare nu o să zbori!

ADVERTISEMENT

 

REGHECAMPF:

Despre Iancu:

Am avut o discuţie cu el, i-am spus că nu e normal să iasă din cameră la ora aia! Problema este însă că se vede pe imagini că, Constantinovici e în spatele lui! Iar jucătorul se întoarce! Nu e normal ce se întîmplă! Trebuia să vorbească cu el atunci! Discută! Pune mîna pe telefon! Pentru că interesul este ca jucătorii să fie păstraţi la acest nivel!

Cînd Iancu a ieşit din hotel, se vede în imagine şi antrenorul secund! De asemenea, apar şi alţi jucători care nu dormeau la ora respectivă! Gigi Becali l-a amendat pe Iancu cu 100.000 de euro, prima de Liga Campionilor!!! Patronul nostru ]ns[ a fost dezinformat! Iancu nu a greşit şi vrem să se afle adevărul! Nu ne dorim ceartă cu echipa naţională, dar adevărul trebuie ştiut de fanii Stelei! Ne dorim să facem performanţă şi avem nevoie de linişte şi de toţi jucătorii!

Mircea Sandu ne-a sunat să ne ceară să jucăm cu o zi mai devreme jocul cu Vaslui! Şi am acceptat! De aceea vrem să fim trataţi corect şi noi şi jucătorii cînd vin la echipa naţională! 

Despre Tănase:

S-a antrenat normal astăzi şi va fi pe teren miercuri cu Schalke! 

Despre Liga Campionilor:

Sîntem la ani distanţă de Anglia şi Germania! Nu putem învesti de acolo! Însă vrem să ne batem cu ei şi să îi depăşim!  

Despre Gigi Becali şi cheltuieli:

Steaua înseamnă cheltuieli de 10 milioane de euro pe an! S-au făcut de către Gigi Becali sacrificii uriaşe! Iar cînd treaba nu merge, este evident că nu poţi finanţa la infinit! Steaua este o afacere! De asta s-a oprit investiţia la nivelul juniorilor! La echipa numai din iarnă pînă acum s-au investit peste 3 milioane de euro în jucători!

 

ADVERTISEMENT