Premier League

Mohamed Salah, denunțat la poliție de Liverpool! ”Ar trebui arestat”. Video

14.08.2018 | 15:47
Mohamed Salah denuntat la politie de Liverpool Ar trebui arestat Video

Atacantul egiptean Mohamed Salah a fost denunțat la poliție chiar de clubul său FC Liverpool, deoarece trimitea mesaje pe telefonul mobil în timp ce se afla la volan. Conform publicației britanice Daily Mail, jucătorul african a făcut acest lucru în timp ce a refuzat să acorde autografe și să se pozeze alături de câțiva fani ai ”cormoranilor”.

Mohamed Salah, în vârstă de 26 de ani, a făcut un meci foarte bun la sfârșitul săptămânii și a deschis scorul în partida câștigată cu scorul de 4-0 în fața formației West Ham United. Mai mult, atunci când un puști a pătruns pe teren, internaționalul egiptean a vorbit cu el și l-a protejat de stewarzi.

Mohamed Salah, denunțat la poliție de Liverpool: ”E o dezamăgire”

Însă, atitudinea superstarului de la FC Liverpool s-a schimbat total la plecarea de la unul dintre antrenamente susținute în această săptămână. El a refuzat niște copii care îl rugau să le dea autografe și să se pozeze cu ei. Când a trecut cu mașina s-a oprit puțin în dreptul lor pentru a trimite un mesaj, însă nici nu a coborât geamul.

Această atitudine a stârnit un val de indignare în rândul suporterilor, aceștia reacționând violent pe rețele de socializare. ”Ar trebui arestat pentru că folosește telefonul când conduce. Fără excepții!”, a scris un fan, în timp ce altul a adăugat: ”E neserios! Nu trebuia decât să le ofere copiilor o semnătură”. Un alt suporter a atras atenția că ”a fost cu atât mai periculos cu cât erau copii lângă mașină”.

Mohamed Salah a fost denunțat la poliție chiar de clubul său FC Liverpool, deoarece trimitea mesaje pe telefonul mobil în timp ce se afla la volan
Mohamed Salah a fost denunțat la poliție chiar de clubul său FC Liverpool, deoarece trimitea mesaje pe telefonul mobil în timp ce se afla la volan

Înregistrările cu gestul lui Mohamed Salah au fost vizionate și de conducătorii clubului FC Liverpool, care au decis să-l denunțe la poliție pe fotbalistul egiptean. ”E o dezamăgire să descoperi un model pentru mii de fani încălcând legea și fiind un rău exemplu. Ceea ce a făcut e ilegal și periculos. Orice distrage atenția de la drum, fie și pentru o fracțiune de secundă, poate duce la dezastru. Indiferent cât de încet mergi”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Mohamed Salah, golgheterul ediției precedente din Premier League

Mohamed Salah și-a legat viitorul de FC Liverpool după ce a acceptat să semneze un nou contract valabil pe o perioadă de 5 ani cu gruparea de pe Anfield Road. Evoluțiile remarcabile din sezonul precedent, dar și cele 2 goluri marcate la Campionatul Mondial 2018 i-au făcut pe oficialii lui Liverpool să îi propună lui Mo Salah un nou contract

Internaționalul egiptean a marcat 44 de goluri în 52 de meciuri la sezonul de debut pentru FC Liverpool. 32 dintre goluri au fost marcate în Premier League, record într-un sezon cu 38 de etape în Anglia, în care Mohamed Salah a câștigat titlul de golgheter.