Sporturi

Momentele „nebune” ale lui Nick Kyrgios la adresa colegilor: „Mai bine privesc cum se usucă vopseaua pe un perete decât să mă uit la tine jucând tenis!”

24.10.2019 | 20:28
Momentele nebune ale lui Nick Kyrgios la adresa colegilor Mai bine privesc cum se usuca vopseaua pe un perete decat sa ma uit la tine jucand tenis
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios este unul dintre cei mai controversați jucători de tenis din istorie. Australianul s-a făcut cunoscut în lume prin intervențiile sale amuzante, dar și mai puțin amuzante la adresa altor jucători, dar și prin prisma jocului spectaculos pe care îl oferă, stil de joc apreciat de fani din întreaga lume.

Momentele „nebune” ale lui Nick Kyrgios

Ultima „victimă” a lui Nick Kyrgios a fost Casper Ruud, un jucător de tenis din Norvegia, care a declarat că problema australianului este că „este un idiot pe terenul de joc”. Replica lui Kyrgios nu a întârziat să apară și a fost foarte acid la adresa norvegianului: „Salut Casper! Data viitoare când mai vorbești de mine, poate vei avea curajul să mi-o spui și în față, dar știu că nu ți-ai fi permis atâta dacă erai în fața mea. Până ne vom întâlni din nou, o să continui să mă uit la felul în care se usucă vopseaua pe perete decât să văd cum joci tu tenis”.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama de ce tot vorbești despre mine. Lumea nu știe că tu joci tenis și te agăți din când în când de numele meu ca să ieși din umbră. Mult noroc la Milano, campionule”, a încheiat Kyrgios mesajul de pe rețelele de socializare.

Nick Kyrgios. sursă foto: hepta.ro
Nick Kyrgios. sursă foto: hepta.ro

Duel mai dur cu Rafa Nadal

La Wimbledon, Nick Kyrgios a avut un duel mai dur cu Rafa Nadal, despre care a spus că a vrut să-l lovească în piept în timpul jocului direct: De ce să-mi cer scuze lui Rafa? Da, am vrut să-l lovesc în piept! La câte Grand Slamuri a câştigat şi câţi bani are în cont, nu poate încasa o lovitură în piept?!”, a fost replica surprinzătoare a australianului la conferința de presă după meciul cu ibericul.

ADVERTISEMENT

„Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc. Bro, tu faci mişto de mine. Mingea a fost mult aut, fără glumă. Ce faci? De fapt, ce faci tu aici? Bro, e o glumă! Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare”, a fost replica lui la adresa unui arbitru.

Kyrgios l-a atacat și pe Novak Djokovic, care nu s-a supărat și nu i-a răspuns după declarațiile australianului: „Novak are o obsesie bolnavă. Vrea să fie plăcut de toți. Vrea să fie ca Federer. Atât de mult vrea să fie plăcut încât am ajuns să nu-l suport. E penibil, mai ales atunci când se bucură după victorii și trimite pupici publicului”.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani a împlinit Nick Kyrgios pe 27 aprilie