Sport

Elina Svitolina nu va mai juca în acest an. Frumoasa ucraineancă îi va dărui un copil lui Gael Monfils

Elina Svitolina (numărul 32 mondial) a anunțat că va avea o fetiță cu tenismenul francez, Gael Monfils, cu care s-a căsătorit în vara anului trecut la Monte Carlo, după ce s-au despărțit de mai multe ori.
16.05.2022 | 14:20
Elina Svitolina s-a retras din circuitul WTA de 3 luni de zile și nu va mai juca în acest an. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elina Svitolina a luat decizia să renunțe la tenis pentru o perioadă nedeterminată, iar ucraineanca a dezvăluit că va avea o fetiță cu Gael Monfis.

Elina Svitolina va naște o fetiță în luna octombrie

Numărul 32 WTA, Elina Svitolina a făcut fericitul anunț prin intermediul unei postări pe contul ei oficial de Instagram: „Cu inima plină de dragoste şi fericire, suntem încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm o fetiţă în luna octombrie”.

ADVERTISEMENT

Astfel, mai mult ca sigur Elina Monfil’s, nu va reveni pe terenul de tenis în acest an și nici nu va relua pregătirea și se va axa pe viața de familie.

Prietena Simonei Halep s-a căsătorit cu Gael Monfils pe 16 iunie 2021, după ce au fost la un pas să se despartă, iar telenovela lor a ținut prima pagină a ziarelor.

ADVERTISEMENT

Au ales în cele din urmă să își unească destinele la doi ani distanță de când și-au început relația și au avut parte de o nuntă de poveste pe o plajă în Monte Carlo.

Elina Svitolina și Gael Monfils la nunta din Monte Carlo
Elina Svitolina s-a retras din circuitul WTA de 3 luni de zile și nu va mai juca în acest an. Sursă foto: Instagram

De ce a luat Elina Svitolina decizia de a se retrage din tenis: „Au fost câteva luni extrem de dificile pentru mine”

Elina Svitolina s-a confruntat cu mai multe probleme medicale și a fost extrem de afectată și de războiul din Ucraina, motiv pentru care a decis să pună pentru moment racheta în cui: „Au fost câteva luni extrem de dificile pentru mine, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. De ceva vreme am unele probleme la spate.

ADVERTISEMENT

Durerea nu m-a lăsat să mă pregătesc pentru turnee. Între timp, văd cu durere în inimă ce se întâmplă în țara mea și felul în care luptă și se apără ucrainenii mei. A fost foarte greu să mă concentrez. Este dificil din punct de vedere psihologic să ieși pe teren”.

Elina Svitolina, la capătul puterilor: „Corpul meu nu mai rezistă și am nevoie de odihnă”

Toate acestea, au făcut-o pe Elina Svitolina să ia o pauză și să stea departe de tenis pentru a putea reveni și mai puternică: „Am încercat să fiu curajoasă și să înfrunt această provocare, dar cu siguranță nu sunt sută la sută pregătită. Am vorbit cu ceilalți jucători ai noștri care au participat la Indian Wells și Miami și știu că se confruntă cu același lucru.

ADVERTISEMENT

Acest lucru m-a făcut și pe mine să vreau să lupt pe teren. Corpul meu nu mai rezistă și am nevoie de odihnă”, a transmis Svitolina la acel moment.

ADVERTISEMENT