Fotbal international

Uluitor! FINALĂ TERIBILĂ jucată de Monica Niculescu la Wimbledon

Ce finală pentru Monica! Niculescu şi partenera ei intră în istoria Wimbledonului drept primul dublu care a reuşit contraperformanţa de a pierde finala fără a fi câştigat măcar un game!...
16.07.2017 | 01:00
Uluitor FINALA TERIBILA jucata de Monica Niculescu la Wimbledon

Ce finală pentru Monica! Niculescu şi partenera ei intră în istoria Wimbledonului drept primul dublu care a reuşit contraperformanţa de a pierde finala fără a fi câştigat măcar un game! Scorul de 6-0, 6-0, în doar 54 de minute, scuteşte de orice alte comentarii.

Rămâne de apreciat că românca, într-o perioadă tulbure a carierei, anul 2017 nefiind deloc unul fast pentru Monica, a ajuns până în ultimul act al unui turneu de Grand Slam.  

5-0 pentru rusoaice pe propriul serviciu, după ce Niculescu şi Chan au avut de două ori posibiliatea breakului şi a primul game în meci. Dezastrul Monicăi şi al chinezoaicei este total. Scorul a ajuns la 4-0 pentru adversare şi mai lipsesc doar două game-uri pentru cea mai umilitoare victorie din istoria probei de dublu de la Wimbledon. La 2-0 pentru adversare Niculescu şi Chan au avut 30-0 pe serviciul rusoaicelor, dar acestea au revenit şi s-au desprins la 3-0 Din nou break, al patrulea consecutiv, pentru Makarova şi Vesnina, care conduc cu 2-0! Nici debutul setului secund nu este favorabil Monicăi şi partenerei sale. Rusoaicele au câştigat primul game. Din păcate, veştile după primul set nu sunt deloc bune. Monica Niculescu şi Chan nu au reuşit să facă nici măcar un game şi au pierdut primul set cu 6-0! Makarova şi Vesnina, marile favorite, au început în trombă această finală şi au câştigat game după game, făcând două breakuri. Scorul este 5-0 pentru a doua pereche favorită la câştigarea trofeului. Începe finala de dublu feminin! Hai Monica! UPDATE ora 23:20 / După un set decisiv fabulos, s-a încheiat finala masculină de dublu, Kubot/Melo devenind campionii Wimbledon 2017 după ce i-au învins pe Marach/Pavic în 5 seturi, după 4 ore şi 39 de minute: 5-7, 7-5, 7-6(2), 3-6, 13-11.

UPDATE, ora 22:50 / Întrucât şi la această oră se dispută setul decisiv din finala masculină la dublu, aflat la 11-11, este foarte probabil ca finala feminină de dublu, în care urma să se afle şi Monica Niculescu, alături de chinezoiaca Chan, să fie reprogramat pentru duminică.

UPDATE, ora 21:50 / Finala feminină la dublu va începe după încheierea competiţiei similare a băieţilor, în care Kubot şi Melo, respectiv Marach şi Pavic au dus meciului în setul decisiv, scorul fiind 6-6 şi se va juca până când una dintre perechi se va desprinde la două game-uri. Aşa încât este clar că partida va avea loc după ora 22:00.

VEZI MECIURILE DE LA WIMBLEDON LIVE VIDEO AICI SURSA 1

VEZI MECIURILE DE LA WIMBLEDON LIVE VIDEO AICI SURSA 2

VEZI MECIURILE DE LA WIMBLEDON LIVE VIDEO AICI SURSA 3

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. Update ora 18:30 Meciul româncei va începe imediat după finala masculină de dublu care se află la final de prim set la această oră. Cel mai probabil, finala de dublu feminin va începe în jurul orei 20:30

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. Finala contra marilor favorite, Makarova/Vesnina, va avea loc sâmbătă, în jurul orei 20:00. Dacă vor câştiga trofeul, Niculescu şi Chan vor impărţi 550.000 de euro, dacă vor rămâne doar finaliste premiul va fi de 300.000 de euro.

9-7!! Victorie uriaşă pentru Monica Niculescu şi chinezoiaca Chan, vor juca finala de dublu feminin de la Wimbledon, în faţa unor adversare extrem de puternice, cu multe trofee câştigate, rusoaicele Makarova şi Vesnina. Oricum, este deja cea mai mare performanţă din cariera Monicăi Niculescu această calificare în finala de la Wimbledon!

8-7! Incredibil ce se întâmplă în această semifinală. Din nou break pentru Niculescu şi Chan şi vor servi încă o dată pentru meci şi pentru intrarea în finală!

7-7 din păcate, rebreak pentru adversarele Monicăi!

7-6 pentru Chan şi Niculescu! Au reuşit breakul si vor servi pentru a juca finala!

6-6 se merge tot cap la cap, fără nici un break şi e clar că dublul care va greşi va avea şanse minime de a mai reveni.

5-5 dramatismul continuă, în acest set neexistând tie-break. Se va juca până ce un dublu se va desprinde la două game-uri.

4-5 din nou game pentru Ninomiya şi Voracova, care sunt la un pas de finală

4-4 se pare că nu a fost vorba de ceva grav, pentru că Monica şi Chan au reuşit să restabilească egalitatea

Situaţia devine şi mai grea pentru Chan şi Niculescu, pentru că partenera Monicăi a avut nevoie de îngrijiri medicale

3-4 se merge ceas cu serviciile de fiecare parte, dar e clar că dublul Niculescu-Chan trăieşte permanent sub ameninţarea unei greşeli, care ar putea fi fatale.

2-3 adversarele Monicăi par a fi ceva mai proaspete şi mai sigure în joc. Şi-au făcut din nou serviciul şi conduc cu 3-2.

2-2 game-uri foarte lungi de o parte şi de alta, deocamdată nimic nu a făcut vreun break.

Setul decisiv a început la fel de echilibrat, scorul fiind 1-1.

4-6, 1-1 la seturi. Singurul break al celui de-al doilea set l-au făcut la scorul de 5-4 dublul Ninomiya-Voracova. Se va juca set decisiv pentru intrarea în finală.

4-4 set extrem de echilibrat, se merge cap la cap

2-2 continuă seria serviciilor realizate de către fiecare dublu

A început setul secund şi scorul este deja 1-1, fiecare dublu valorificându-şi serviciul.

7-6 Chan şi Niculescu! Set adjudecat cu 7-4 la tie-break şi mai e nevoie de un singur set pentru finala de la Wimbledon!

6-6 din nou rebreak oportun pentru Chan şi Niculescu şi s-a intrat în tie-break!

5-6 situaţia s-a complicat extraordinar, japoneza şi cehoiaca făcând un break uriaş şi au acum mari şanse să ia primul set!

5-5 Ce şansă uriaşă au irosit Niculescu şi Chan să câştige primul set! Au avut 40-15 pe serviciul oponentelor, dar au pierdut şi pare că se merge spre tie-break.

5-4 Niculescu şi Chan îşi fac serviciul şi vor ataca breakul decisiv pentru câştigarea primului set. Adversarele însă au demonstrat prin jocul lor că nu au eliminat întâmplător în sferturi un dublu redutabil, precum Kuzneţova-Mladenovic.

4-4 din nou egalitate, după un game foarte bun al adversarelor

4-3 Niculescu şi Chan reuşesc să menţină avantaj, după ce şi-au făcut serviciul

3-3 game extrem de lung, care a durat 8 minute şi care a revenit, după mai multe schimbări de situaţie, adversarelor 

3-2 pentru Niculescu şi Chan, serviciu bun, game câştigat cu uşurinţă.

2-2 game excelent pentru Niculescu şi Chan, care au recuperat breakul şi au restabilit egalitatea.

1-2 ceea ce nu au reuşit românca şi partenera sa au făcut japoneza Ninomiya şi cehoaica Voracova, break pe serviciul addversarelor.

1-1, după un game în care Niculescu şi Chan au avut de două ori şanse de break.

1-0 Niculescu-Chan.

A început partida care o poate duce pe Monica Niculescu în finala probei de dublu femei a Grand Slam-ului de la Wimbledon. Primele care servesc sunt Niculescu şi Chan.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE, 14 iulie, ora 08:10 / Monica Niculescu joacă azi pentru finala de la Wimbledon. Perechea Monica Niculescu – Hao Ching Chan joacă în semifinale, de la ora 16:30 împotriva dublului Makoto Ninomiya – Renata Voracova. 


MONICA NICULESCU SEMIFINALE WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE Ora 16:30 / Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Roland Garros după ce ea şi Hao Chan au trecut de Cartan Bellis / Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-4. Pentru un loc în finală, Niculescu şi Chan le vor înfrunta pe învingătoarele dintre Kuzneţova / Mladenovic şi Ninomiya / Voracova.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE Ora 16:00 Meciul Monicăi Niculescu a început la Londra. Românca şi Chan au câştigat setul 1 cu 6-3.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE Monica Niculescu joacă miercuri pentru semifinale la Wimbledon, în proba de dublu feminin. Cap de serie numărul 9, românca şi Hao-Ching Chan, din Taipei, vor juca în jurul orei 16:00, în sferturi, împotriva dublului format din Catherine Bellis (USA) / Marketa Vondrousova.

Pentru calificarea în sferturi, Niculescu are asigurat un cec de 50.000 de lire sterline, pe care âl împarte cu Chan. Dacă merge în semifinale, premiul se dublează.

monica niculescu sferturi wimbledon 2017 live video

Monica Niculescu se califică în sferturile de finală la Wimbledon, în proba de dublu feminin. Niculescu Chan se impun în decisiv, scor 6-4, şi vor juca în turul următor cu Bellis / Vondrousova.


MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE, ora 19:02 / Niculescu şi Chan se impun în setul doi, scor 6-3, şi duc meciul în decisiv.

UPDATE, ora 18:32 /  Perechea Monica Niculescu / Chan H. a pierdut primul set cu 7-6, scor în “tie-break” 7-2

UPDATE, ora 17:36 /  A început partida dintre Monica Niculescu / Chan H. şi Haddad Maia / Konjuh.

UPDATE, ora 17:01 / Florin Mergea şi Queresi sunt out de la Wimbledon după ce pierd şi setul decisiv, scor 2-6. Monica Niculescu rămâne singura reprezentantă a României în probele de dublu.

UPDATE: ora 16:15 / Continuă problemele pentru Mergea şi Quereshi. Kubot / Melo duc meciul în decisiv, după 6-4 în setul doi.

UPDATE: ora 15:45 / Dublul favorit Kubot-Melo revine în meci, reuşind să câştige foarte clar setul 3, cu scorul de 6-1. Scorul este acum 2-1 pentru Mergea şi Quereshi.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE: ora 15:15 / Mergea şi Quereshi fac un pas uriaş spre sferturile de finală. Au făcut un break în al doilea set şi şi-au câştigat serviciul de fiecare dată. Scor 6-4 şi 2-0 la seturi!

UPDATE: 10 iulie, ora 14:35 / Florin Mergea şi Aisam Quereshi au reuşit să se impună în primul set cu 7-6 la tie-break, preluând conducerea în faţa favoriţilor Kubot şi Melo.

UPDATE: 10 iulie, ora 13:40 / Florin Mergea şi Qureshi joacă de la această oră împotriva unui dublu foarte puternic, Kubot-Melo, creditat cu a patra şansă la câştigarea trofeului. Tot astăzi, undeva în jurul orei 16:30-17:00, va juca şi Monica Niculescu în turneul de dublu feminin, alături de partenera sa, chinezoaica Chan. Ele par a fi favorite în faţa perechii Haddad Maia-Konjuh.

UPDATE: Mergea şi Quresi s-au calificat în optimile de dublu ale turneului de la Wimbledon după ce i-au învins pe Knowle  şi Oswald în patru seturi: 5-7, 7-5, 6-3, 7-6.

Mergea şi Quresi au luat setul doi, scor 7-5, şi intră în decisiv.

UPDATE, ora 8 iulie, 14:58 / Sorana Cîrstea a fost învinsă categoric în 16-imi la Wimbledon, scor 2-6, 2-6, de Garbine Muguruza. Totuşi, românca va urca pe locul 21 în clasamentul WTA. Mergea a pierdut primul set, iar în cel de-al doilea este egal la doi. 

2-6, 1-4. Sorana Cîrstea pierde un nou break, Mergea pierde setul unu, 5-7.

2-6, 1-3. Sorana rămâne în urmă şi în setul doi. 5-5 în meciul lui Mergea.

2-6. Sorana pierde primul set. 4-4 în primul set la meciul lui Mergea.

1-5. Muguruza conduce autoritar primul set. Echilibru în partida lui Florin Mergea, 3-3.

1-2. Muguruza este prima care face break şi preia conducerea. 2-2 în partida lui Mergea.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. 8 iulie, ora 13:20 / Sorana Cîrstea – Garbine Muguruza se joacă de la ora 13:30. Tot pentru calificarea în optimile competiţiei joacă şi Florin Mergea, alături de Qureshi. Cei doi îi înfruntă pe Knowle / Oswald.


MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE, 7 iulie, ora 18:00. 

Monica Niculescu este, alături de Chan (Taipei), în optimile probei de dublu, după victoria de vineri, 6-3, 6-3 contra dublului Soylu/Wongteanchai. Pentru calificarea în optimi, perechea din care fac românca şi-a asigurat un cec în valoare de 26.500 de lire sterline.

nicul

UPDATE, 6 iulie, ora 22:20. Florin Mergea s-a calificat alături de Quereshi în al doilea tur al probei de dublu. Cei doi au depăşit cu 3-1 cuplul Marcan-Weissborn.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE. Sorana Cârstea, care va juca sâmbătă cu Garbine Muguruza, a oferit prima reacţie după accidentarea oribilă a adversarei sale din turul II. Sorana s-a dus lângă Bethanie, care urla de durere, iar în momentul în care a văzut ce avea aceasta la genunchi şi-a pus mâna la gură şocată.

I-am văzut genunchiul, care era într-o poziţie nefirească. Ieşise cum n-am mai văzut niciodată ieşit un genunchi sau poate doar în filme. Mi s-a părut că a durat enorm până a ajuns ajutorul medical. Bethanie Mattek Sands a stat pe gazon vreo 15 minute fără niciun fel de ajutor, ceea ce mi s-a părut mult prea mult!

Am încercat să o ajut cât pot, atât eu, cât şi soţul ei şi fizioterapeutul. Încă îmi dau seama ce şoc am avut când am văzut genunchiul. Nu am avut ce să îi spun, fiindcă şi ea era în stare de şoc şi tot repeta: Sorana, ajută-mă, Sorana, te rog mult ajută-mă“, a explicat Sorana.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO. Sorana Cârstea se califică în urma imposibilităţii lui Mattek Sands de a mai continua partida. Iată ce s-a întâmplat de fapt: americanca s-a întins după o minge lângă fileu, a făcut o mişcare greşită. Imediat s-a auzit un urlet de durere şi jucătoarea a rămas jos, cu piciorul prins sub ea. Mattek Sands striga într-una “Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă! Oh, God, oh, God”.

Sorana a sărit imediat fileul, pentru a-i acorda ajutor, au venit şi medicii, dar nu aveau ce să facă. Mattek Sands a fost transportată pe targă de urgenţă la spital.

795720_795720_mattek_sands

 Moment şocant în al treilea set, în primul game, la scorul de 40/15 pentru Sorana. Mattek Sands pare a avea grave probleme de sănătate. Pur şi simplu s-a prăbuşit pe teren, după ce s-a aplecat după o minge. La faţa locului şi-au făcut apariţia mai multe salvări. Sorana s-a oprit şi a început să plângă!

Sorana a cerut ajutorul medicului, acuzând dureri la umăr, dar din fericire a putut continua.

795701_795701_sorana_trainer

UPDATE, 6 iulie, ora 18:45 / Sorana reuşeşte după un al doilea set dramatic să restabilească egalitatea în meciul cu Mattek-Sands. Românca s-a impus la tie-break.

UPDATE, 6 iulie, ora 17:37 / Sorana Cîrstea cedează primul set cu 4-6 împotriva lui Bethanie Mattek-Sands. 

UPDATE, 6 iulie, ora 16:40 / Meciul dintre Sorana Cîrstea şi Bethanie Mattek-Sands a început acum. 

UPDATE, 6 iulie, ora 11:20 / Sorana Cîrstea va evolua joi, de la ora 15:00 împotriva lui Bethanie Mattek-Sands în turul doi al turneului de la Wimbledon. 

Florin Mergea intră în competiţie alături de Aisam Quareshi. Dublul româno-pakistanez va juca împotriva lui Marcan şi Weissborn.


UPDATE, ora 21:43 / Ana Bogdan şi-a încheiat aventura la Wimbledon, după ce a pierdut în două seturi, 6-4, 6-3 în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.

MONICA NICULESCU FINALA WIMBLEDON LIVE VIDEO.  UPDATE, ora 19:50 / S-a aflat şi motivul pentru care Irina Begu s-a văzut că nu a fost nici un moment în largul ei în meciul cu croata Konjuh. În ziua meciului jucătoarea noastră a primit o veste cumplită, care a afectat-o vizibil. Irinei i-a decedat o mătuşă şi în aceste condiţii randamentul ei a fost sub aşteptări, dar chiar şi aşa a reuşit să ducă meciul în al treilea set, unde a mers bună parte cap la cap, dar a cedat în ultimele trei game-uri.

UPDATE, ora 16:50 / Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au pierdut în primul tur al probei de dublu de la Wimbledon, scor 6-7, 6-7, 6-7 cu Thanasi Kokkinakis şi Jordan Thompson. 


UPDATE, ora 16:12 / Hao Ching Chan şi Monica Niculescu au câştigat după 3 seturi foarte disputate meciul împotriva dublului Raluca Olaru-Victoria Cepede, scor 6-4, 3-6, 6-1.

jio


MONICA NICULESCU SEMIFINALE WIMBLEDON LIVE VIDEO.UPDATE, ora 16:00 / Irina Begu a pierdut în turul doi de la Wimbledon după un meci foarte disputat cu Ana Konjuh, scor 6-7 6-2 3-6.

ergege


UPDATE, ora 15:37 / Jean Julien Rojer şi Horia Tecău sunt conduşi cu 0-2 la seturi de Jordan Thomspon şi Thanasi Kokkinakis. 

UPDATE, ora 15:15 / Românca trimite meciul în set decisiv după ce a câştigat cu 6-2 manşa secundă 

UPDATE, ora 14:30 / Irina Begu pierde primul set la tiebreak împotriva Anei Konjuh, 3-7. 

UPDATE, 5 iulie, ora 13:34 / Meciul dintre Irina Begu şi Ana Konjuh începe în câteva minute. Este o zi superbă la Londra. Partida se dispută pe terenul 17.

De la această oră au loc şi două meciuri cu participare românească pe tabloul de dublu. Jean Julien Rojer şi Horia Tecău joacă împotriva lui Jordan Thompson şi Thanasi Kokkinakis.

Pe tabloul feminin, Hao Ching Chan şi Monica Niculescu joacă împotriva dublului format din Raluca Olaru şi Victoria Cepede.

MONICA NICULESCU SEMIFINALE WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE, 5 iulie, ora 10:30 / Trei românce vor evolua miercuri la Wimbledon: Irina Begu, Ana Bogdan şi Simona Halep.

Program:

Irina Begu – Ana Konjuh, ora 13:40 

Caroline Garcia – Ana Bogdan, ora 19:00

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, ora 19:00


UPDATE, ora 21:30 / Irina Begu va juca pe terenul 2, în jurul orei 13:40, împotriva croatei Ana Konjuh, iar Ana Bogdan va avea o misiune dificilă în partida cu jucătoarea din Franţa Caroline Garcia, a 21-a favorită la Wimbledon. Meciul se va disputa pe terenul 18, cu aproximaţie în jurul orei 20:00

UPDATE, 16:30 / România mai are 4 reprezentante pe tabloul feminin: Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea. 

Meciurile româncelor în turul doi:

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia

Irina Begu – Ana Konjuh 

Ana Bogdan – Carolina Garcia

Sorana Cîrstea – Bethanie Mattek-Sands


UPDATE, ora 16:00 / Sorana Cîrstea a câştigat cu scorul de 7-6, 7-5 meciul împotriva lui Kiki Bertens. O prestaţie superbă pentru Sorana Cîrstea, care va juca în turul doi cu Bethanie Mattek Sands. 

Monica Niculescu a pierdut cu scorul de 4-6, 1-6 meciul împotriva Magdalenei Ribarikova şi este prima jucătoare din România eliminată de la Wimbledon.


UPDATE, ora 14:30 / Revenire superbă a Soranei Cîrstea de la 2-5 în primul set, pe care l-a câştigat în tiebreak, scor 7-6 cu olandeza Kiki Bertens. Meciul dintre Monica Niculescu şi Ribarikova este încă în primul set, scor 5-4 pentru rusoaică, fără break


UPDATE, ora 13:40 / Încep meciurile din ziua a doua de la Wimbledon. Meciurile: Monica Niculescu – Magdalena Ribarikova şi Sorana Cîrstea-Kiki Bertens se joacă acum. 


UPDATE, 4 iulie, ora 10:40 / Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu joacă în a doua zi de la Wimbledon. Cele două românce joacă de la aceeaşi oră, 13:30. Programul zilei:

Kiki Bertens – Sorana Cîrstea, ora 13:30

Monica Niculescu – Magdalena Ribarikova, ora 13:30


MONICA NICULESCU SEMIFINALE WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE: ora 21:20 / Şi Irina Begu merge în turul secund. Jucătoarea noastră a reuşit o calificare fără emoţii, în două seturi, 6-4, 6-2, scor în oglindă cu acela realizat de Ana Bogdan. Învinsa Irinei a fost o specialistă a gazonului, englezoaica Naomi Broady.

Irina-Begu-Hertogenboch

UPDATE: ora 20:45 / Deşi bookmakerii îi acordau foarte puţine şanse în meciul împotriva chinezoaicei Yuan Duan, locul 64 WTA, jucătoarea româncă Ana Bogdan a produs o mare surpriză, câştigând cu scorul de 2-0, de o manieră entuziasmantă, scor pe seturi 6-4, 6-2. Bogdan era înainte de Wimbledon pe locul 115 în lume.

UPDATE: ora 19:40 / Marius Copil şi-a încheiat prematur participarea la Wimbledon. Deşi era numărul 85 mondial şi avea în faţă un adversar de pe locul 140, germanul Gojowczyk, arădeanul în vârstă de 29 de ani a avut o evoluţie aproape de posiblităţile sale doar în al doilea set, pe care şi l-a adjudecat autoritar. Însă din acel moment cel care a preluat controlul până la final a fost Gojowczyk. Acesta nu a mai avut nici o problemă, pe fondul multor erori comise de român şi a unui serviciu foarte slab, capitol la care o posibilă explicaţie ar putea fi problemele de la umăr, acuzate încă din perioada turneelor pregătitoare pe iarbă. Meciul nu a mai avut istoric, Gojowczyk impunându-se în al treilea set cu 6-3, iar în al patrulea, care a fost şi ultimul, cu 6-1.

UPDATE, ora 18:15 / Marius Copil revine în meci cu Gojowczyk. A câştigat cu 6-2 setul secund 

UPDATE, ora 18:00 / Marius Copil a pierdut primul set la tiebreak, 5-7 împotriva lui Gojowczyk. Românul are un break avans în setul doi, scor 3-1. 

cop

UPDATE ora 16:30 / Meciul dintre Marius Copil şi Peter Gojowczyk a fost oprit din cauza ploii la scorul de 4-3 în primul set pentru român fără break. 

Simona Halep s-a calificat în turul doi după o victorie în două seturi: 6-4, 6-1 cu Marina Erakovic. Halep va juca în turul doi cu Beatriz Haddad Maia (vezi detalii aici)


UPDATE, ora 15:50 / A început turneul de la Wimbledon. Se joacă pe 15 terenuri de la această oră pe tabloul masculin şi feminin. 


Sorana CIRSTEA Marius COPIL Irina BEGU Monica NICULESCU Ana BOGDAN Wimbledon 2017. UPDATE. Programul de luni, 3 iulie, al românilor la Wimbledon 2017:

15:30 SIMONA HALEP – Marina Erakovic

16:00 MARIUS COPIL – Peter Gojowczyk

18:00 ANA BOGDAN – Ying Ying Duan

19:00 IRINA BEGU – Naomy Broady

MONICA NICULESCU SEMIFINALE WIMBLEDON LIVE VIDEO. UPDATE / După ce în calificări cele trei românce au fost eliminate, România a rămas cu celelalte 5 jucătoare pe tabloul principal: Simona Halep, Ana Bogdan, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea. 

Vezi mai jos programul din turul 1 al româncelor şi potenţialul traseu al lor până în turul 3 inclusiv, după tragerea la sorţi de vineri.

anabogdan begu niculescu sorana

 Duel românesc la dublu în turul 1: Niculescu vs Olaru

La proba de dublu, Monica Niculescu dă piept cu Raluca Olaru în turul 1, în timp ce Irina Begu şi Sorana Cîrstea joacă împreună.

dublu2 dublu1

MONICA NICULESCU SEMIFINALE WIMBLEDON LIVE VIDEO. La masculin, Mergea şi Tecău sunt pe aceeaşi jumătate de tablou şi se pot întâlni în sferturile de finală, ca oponenţi.

dublum2 dublum1

Au început calificările în turneul de la Wimbledon. Trei jucătoare din România sunt pe tabloul calificărilor. Irina Maria Bara, Patricia Ţig şi Mihaela Buzărnescu. Cele trei jucătoare vor avea de străbătut trei tururi de calificare până la calificarea pe tabloul principal. 

Programul româncelor în primul tur de calificare:

Irina Bara – Barbara Haas

Patricia Ţig – Anastasia Potapova

Mihaela Buzărnescu – Arantxa Rus

Pe tabloul principal de la Wimbledon vom avea 5 românce: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

La masculin, pe tabloul principal, singurul reprezentant al României va fi Marius Copil, fiind în premieră calificat direct pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Premii record la Wimbledon 2017

Sorana Cirstea-Garbine Muguruza LIVE VIDEO Wimbledon turul 3. Fondul de premiere a crescut exponenţial în circuitul de elită al tenisului în ultimul deceniu. Fondul de premiere la Wimbledon 2017 a crescut cu 10% faţă de ediţia precedentă şi se ridică la suma de 31,6 milioane de lire sterline.

Câştigătorii vor încasa o sumă fabuloasă, 2,2 milioane de lire sterline. Ca şi criteriu de comparaţie, în urmă cu 10 ani, fondul de premiere de la Wimbledon era de 11 milioane de lire sterline, aproape o treime din banii aruncaţi în joc astăzi.

2,2 milioane de lire sterline încasează câştigătorii de la Wimbledon 2017

35.000 de lire sterline îşi asigură un jucător calificat pe tabloul principal