Fotbal international

Moruțan, Qaka și Jakolis, out din lot pentru FCSB – Rapid Viena! Cum ar arăta primul 11

29.08.2018 | 15:58
Morutan Qaka si Jakolis out din lot pentru FCSB  Rapid Viena Cum ar arata primul 11

Decizie surpriză înainte de FCSB – Rapid Viena. FANATIK.RO a aflat că Olimpiu Moruțan, Kamer Qaka și Antonio Jakolis sunt out din lot pentru meciul crucial cu Rapid Viena, manșa a doua a play-off-ului de Europa League, după 3-1 pentru austrieci la Viena.

Dacă în privința albanezului și a croatului era poate de așteptat să fie „la limită” pentru a prinde lotul, în primul rând pentru că au fost integraliști în meciul de la Ovidiu și se construise o strategie pentru dubla Viitorul – Rapid Viena, decizia în cazul Moruțan surprinde evident.

Moruțan, Qaka, Jakolis, out din lot cu Rapid Viena! Olimpiu fusese anunțat că intră după pauză!

Olimpiu Moruțan a făcut o repriză foarte ștearsă în meciul tur de la Viena, fiind și criticat de patronul Gigi Becali. Era totuși de așteptat ca el să prindă lotul pentru returul cu austriecii, de aceea fiind folosit doar 45 de minute la Ovidiu.

La antrenamentele din ultimele zile, Moruțan s-a antrenat normal, a avut mai multe discuții cu cei din staff-ul tehnic și nimic nu dădea de înțeles că va rămâne pe bară. Mai mult, din informațiile FANATIK.RO, Dică îl anunțase de față cu ceilalți jucători să fie pregătit să intre în repriza a doua!

Cum ar putea arăta primul 11 al FCSB contra celor de la Rapid Viena

Prin absența din lot a celor trei, se creionează aproape sigur cum va arăta foaia de joc la acest meci. Mai mult, inclusiv primul 11 pare deja decis, Gigi Becali oferind zilele trecute câteva amănunte semnificative.

Moruțan și Qaka, out din lot. În jurul lui Pintilii este construită toată strategia meciului FCSB - Rapid Viena
Moruțan și Qaka, out din lot. În jurul lui Pintilii este construită toată strategia meciului FCSB – Rapid Viena

Vlad – Benzar, Planic, Bălașa, Stan – Pintilii, Filip – Roman, Tănase, Teixeira – Gnohere.

Cam acesta ar fi primul 11 pregătit să întoarcă rezultatul din tur de la Viena. În lotul de 18 al roș-albaștrilor își vor mai face apariția Junior Morais, Man, Rusescu, Nedelcu, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și rezerva de portar, care poate fi o mare surpriză.

Gigi Becali anunțase primele măsuri după 1-3 la Viena

Imediat după partida tur, Gigi Becali a făcut unele declarații ale căror urmări le vedem acum, în lotul pe care Nicolae Dică l-a făcut pentru returul cu Rapid Viena. Cei mai criticați jucători ai „roș-albaștrilor” au fost Moruțan și Ovidiu Popescu, dar note proaste din partea finanțatorului au primit și Coman sau Man. Acum Moruțan este out din lot pentru FCSB – Rapid Viena.

Moruţan nu o să mai joace pentru că e emotiv. O să fie altceva la retur. Man şi Coman nu prea au mişcat. Moruţan e prea crud pentru nivelul ăsta, pe Man l-am lăudat prea mult, l-am ridicat în slăvi. Ovidiu Popescu cred că a atins mingea de 5 ori în prima repriză. El fuge de joc, îi e frică. S-a aşezat în teren în aşa fel încât să nu primească balonul. El fuge de joc. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar nu l-am văzut 30 de minute. Trebuia să se ducă Pintilii să facă pressing la portar, iar el fugea de joc”.

Așa a sunat analiza lui Gigi Becali după partida tur din play-off-ul Europa League. Iar după meciul de la Ovidiu, cu Viitorul, Becali „a plusat” cu faptul că Qaka și Jakolis, care fuseseră integraliști, „sunt obosiți”. Deci? Vom vedea joi seara dacă strategia e cea corectă și va da roade. Asta însemnând, bineînțeles, calificare!

45 de minute a jucat Olimpiu Moruțan în meciul tur de la Viena, el rămânând la cabine după prestația din prima repriză

0 meciuri avea Moruțan în care nu prinsese lotul de 18 de când a venit vara aceasta la FCSB