Fotbal intern

Motivul pentru care Daniel Niculae s-a supărat pe Daniel Pancu! “Eu sper să fie din nou prietenul meu”

23.07.2018 | 20:29
Motivul pentru care Daniel Niculae sa suparat pe Daniel Pancu Eu sper sa fie din nou prietenul meu

Motivul pentru care Daniel Niculae s-a supărat pe Daniel Pancu. Rapid Bucureşti a obţinut promovarea în Liga 3, însă clubului giuleştean a rămas fără preşedinte şi, în acelaşi timp, fără unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Oficialii rapidiştilor au anunţat că Daniel Niculae a părăsit clubul, iar Daniel Pancu a comentat situaţia.

“Au fost cele mai grele trei săptămâni din cariera mea. Am plecat cu Nico la un drum, fără acte, pentru reînvierea Rapidului. Acum este şi cu acte. Trei săpptămâni nu am știut ce să fac. Am încercat să găsesc o soluţie. Toată lumea mi-a spus, rămâi acolo şi încearcă să îl convingi să revină. E imposibil. Este o pierdere imensă şi sportiv şi spiritual. Este cea mai grea perioadă şi nu ştiam ce hotărâre să iau. Toată lumea mi-a spus mergi înainte şi încearcă să îl convingi şi pe el. Am încercat să îl conving”, a declarat Daniel Pancu.

Motivul pentru care Daniel Niculae s-a supărat pe Daniel Pancu

Motivul pentru care Daniel Niculae s-a supărat pe Daniel Pancu. Fostul internaţional român a susţinut că declaraţiile date de el în presă au dus la răcirea relaţiei cu “Nico”. “E foarte supărat pe mine. În luna martie a mai avut intenţia să plece. El e supărat pe mine, eu sper să fie din nou prietenul meu”, a mai susţinut Daniel Pancu. Atacantul de 40 de ani a anunţat că va continua la Rapid Bucureşti şi în Liga 3.

Motivul pentru care Daniel Niculae s-a supărat pe Daniel Pancu
Motivul pentru care Daniel Niculae s-a supărat pe Daniel Pancu