Fotbal intern

Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a luat la FCSB pe Alexandru Cicâldău

06.07.2018 | 08:08
Motivul pentru care Gigi Becali nu la luat la FCSB pe Alexandru Cicaldau

S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali a decis să nu-l ia pe Alexandru Cicâldău, jucătorul care a plecat din cantonamentul formaţiei FC Viitorul Constanţa din Polonia pentru a merge la Bucureşti şi a semna un contract cu Universitatea Craiova, echipă care îi va plăti lui Gică Hagi 1.000.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer.

Gigi Becali anunţa în luna mai a anului 2018 că îl va transfera pe Alexandru Cicâldău, jucător pe care îl plăcea foarte mult, dar patronul FCSB-ului s-a răzgândit! Latifundiarul din Pipera nu a ţinut cont de faptul că Nicolae Dică nu-l dorea pe internaţionalul român, ci alt amănunt a fost mai important.

Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a luat pe Alexandru Cicâldău la FCSB

Conform prosport.ro, Gigi Becali a decis să nu-l cumpere pe Alexandru Cicâldău de la FC Viitorul Constanţa, deoarece mijlocaşul în vârstă de 21 de ani fumează, lucru care nu este pe placul latifundiarului din Pipera. Cicâldău nu este singurul fotbalist din lotul lui Gheorghe Hagi care are acest viciu, ci şi Florin Tănase, Romario Benzar şi Florinel Coman, jucători pe care Gigi Becali i-a luat de la Viitorul.

Alexandru Măţan s-a aflat şi el pe lista lui Gigi Becali

Alexandru Măţan în timpul unui meci jucat pentru echipa naţională a României U19
Alexandru Măţan în timpul unui meci al României U19. A fost pe lista FCSB-ului, dar Becali a renunţat la el

Acelaşi motiv l-a avut şi în momentul în care a decis să nu-l transfere pe Alexandru Măţan, anunţă sursa citată mai sus. Cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro, Măţan s-a aflat pe lista de transferuri a latifundiarului din Pipera, dar acesta refuză să mai aducă la FCSB fotbalişti care fumează.

”O să mă duc la echipă cu două pachete de ţigări pentru Coman şi pentru Benzar, să văd ce marcă fumează. S-au lăsat? Păi după cum îi văd că joacă, nu s-au lăsat. Văd tutunul în sângele lor, văd ţigara pe teren”- Gigi Becali