Premier League

Mourinho, gata pentru primul transfer. Îi fură un jucător rivalului Guardiola

04.06.2018 | 10:48
Mourinho gata pentru primul transfer Ii fura un jucator rivalului Guardiola
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho este gata să facă primul transfer pentru noul sezon. Şi nu va fi unul oarecare, pentru că îi suflă rivalului Pep Guardiola un jucător pe care acesta şi-l dorea încă din sezonul trecut. Practic este o dublă rivalitate, între cele două puteri din Manchester şi cea dintre cei doi tehnicieni, începută din perioada Primera Division.

Jucătorul care este la un pas să semneze cu Manchester United este un fost elev al lui Mircea Lucescu şi costă 60 de milioane de euro. Vorbim aici despre internaţionalul brazilian Fred, care a intrat pe teren în a doua repriză a amicalului cu Croaţia, disputat duminică. Fred este mijlocaş ofensiv.

ADVERTISEMENT

Mourinho, gata pentru primul transfer. Vrea să aducă numai superjucători pentru titlu

Fred este un jucător cu calitate tehnică remarcabilă, dar care a lipsit de pe gazon timp de patru luni, martie-iunie 2017, ca urmare a faptului că a fost găsit pozitiv la un test antidoping efectuat în timpul Copa America. El urmează să semneze în această săptămână, după ce va efectua controlul medical.

Aceasta este prima mutare în vederea noului sezon, un sezon pe care Jose Mourinho îl va porni la cea mai mare tensiune, pentru că un nou pas greşit, mai ales în faţa rivalei City, nu va fi mai acceptat de către şefii lui United. Portughezul ştie că este obligat ca United să atace titlul şi să-l câştige, dacă vrea să rămână pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT
Mourinho face primul transfer. Brazilianul Fred a fost suspendat pentru doping în 2017 pentru o perioadă de patru luni
Mourinho face primul transfer. Brazilianul Fred a fost suspendat pentru doping în 2017