News

Nadia Comăneci, adevărul despre divorţul de Bart Conner! Ce a zis fosta gimnastă

15.05.2019 | 09:34
Nadia Comaneci a vorbit despre zvonurile privind divortul ei de Bart Conner

Nadia Comăneci a vorbit deschis despre zvonurile apărute în presă care spun că fosta mare glorie a gimnasticii românești ar divorța de soțul ei, Bart Conner, cu care are și un copil. Nadia Comăneci a negat toate zvonurile și spune că sunt minciuni sfruntate!

Nadia Comăneci spune că nu a divorțat

Marea noastră campioană a precizat că tot ce a apărut în presă, în ultima perioadă, nu este adevărat și că lucrurile stau cum nu se poate mai bine între ea și Bart. În plus, nu doar că nu se pune problema de divorț, ci relația decurge minunat pentru că în aceste zile fosta mare gimnastă și Bart Conner se află în vacanță, unde se relaxează și se distrează alături de cei dragi.

“Sunt in vacanta cu Bart si cu fiul nostru Dylan, in Los Angeles. Nu-i adevarat nimic, nu e vorba de niciun divort. Este ridicol sa aud asa ceva”, a declarat Nadia Comaneci, potrivit cancan.ro.

Fratele Nadiei Comăneci a vorbit cu presa

Nadia Comăneci locuiește în Statele Unite, unde a fugit cu puțin timp înainte de a începe Revoluția din decembrie 1989, şi este căsătorită cu Bart Conner, și el fost gimnast, din 1996.

Și fratele celebrei gimnaste, Adrian Comăneci, a vorbit despre acest subiect care a pus pe jar întreaga țară. Bărbatul a vorbit deschis cu presa și a spus că nu crede așa ceva, deoarece sora lui i-ar fi spus totul la telefon, deoarece vorbesc destul de des.

„Am vorbit cu ea acum două zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred că e adevărată informația. Dacă era ceva îmi spunea ea, cu siguranță. Plus că asemenea lucruri se întâmplă în timp, n-ar avea cum să se desparta brusă, ar fi ceva mai de durată, nu de pe o zi pe alta.

Eu știu că ei se iubesc în continuare, că sunt fericiți în America. Nu știu cine ar avea interes să propage o asemenea informație, e bine că verificați așa ceva”, a declarat Adrian Comăneci pentru wowbiz.ro.