Sporturi

Naomi Osaka surprinde din nou! “Îmi amintesc cum eram eu. Vreau să plâng!”

11.03.2019 | 13:30
Naomi Osaka surprinde din nou Imi amintesc cum eram eu Vreau sa plang
ADVERTISEMENT

Naomi Osaka spune că vrea să plângă pentru tot ce i se întâmplă. Naomi Osaka, locul 1 WTA şi campioana en-titre la turneul californian, Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari, şi-a surprins toţi suporterii de pe reţelele de socializare cu o afirmaţie. Ea poate fi detronată după acest turneu doar de Simona Halep.

Naomi Osaka a surprins pe reţelele de socializare cu o afirmaţie

“Vreau să plâng pentru că inima mea se simte atât de plină în aceste momente. Şi nu este vorba doar despre tenis, ci despre inspiraţia pentru copii. Îmi amintesc cum eram eu când eram copil”, a scris pe contul personal de Twitter campioana de la US Open şi Australian Open, Naomi Osaka. Nipona a mărturisit că are o responsabilitate uriaşă pe umeri pentru că mulţi copii sunt inspiraţi de ea şi de succesul ei.

ADVERTISEMENT

“Faptul că acum sunt în postura de a-i inspira pe copii mă face să mă simt că parcă ieri aveam 8 ani… Este o onoare imensă pentru mine şi îmi dau seama că sunt pur şi simplu o mică piesă dintr-o imagine foarte mare”, a mai scris Naomi Osaka în mediul virtual, acolo unde a primit o mulţime de mesaje de susţinere şi apreciere din partea fanilor ei.

Naomi Osaka, în lacrimi pe terenul de tenis

Naomi Osaka, în lacrimi la turneul de la Dubai

Naomi Osaka, prima jucătoare a lumii, este cunoscută pentru momentele emoţionante, în care cedează şi plânge. Ea a plâns de curând, chiar la turneul de la Dubai, acolo unde a fost eliminată încă de la primul meci disputat, de către franţuzoaica Kristina Mladenovic. La conferinţa de presă i-au dat lacrimile, dar a spus că nici nu-şi dă seama de ce.

ADVERTISEMENT

“Nici nu știu de ce plâng. Nu știu ce se întâmplă. Nu cred că înțeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar pe aproape de acest loc. Oamenii nu-mi dădeau atenție, iar acum sunt toți ochii pe mine. E o situație cu care nu sunt confortabilă”, a afirmat Osaka în urmă cu câteva zile.