Fotbal intern

Narcis Răducan s-a apucat de scris: „Am ceva experiență!” + primul antrenor căruia o să-i ia un interviu

08.05.2020 | 18:33
Narcis Raducan sa apucat de scris Am ceva experienta  primul antrenor caruia o sai ia un interviu
Narcis Răducan s-a apucat de scris: „Am ceva experiență!” + primul antrenor căruia o să-i ia un interviu. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a recunoscut că este pasionat de scris, motiv pentru care și-a deschis blogul narcisraducan.ro, unde are de gând să povestească amintiri pe care le-a trăit ca jucător, dar și din funcțiile de conducere.

Narcis Răducan s-a apucat de scris

Narcis Răducan și-a deschis un blog, unde vrea să fie mai aproape de toți iubitorii de fotbal din România: „Am rămas însă activ, ceea ce este foarte important. Îmi pun ordine în lucruri, citesc pentru examenul de doctorat în management sportiv la UNEFS, gătesc, spăl, fac curat, dar și ies.

ADVERTISEMENT

Alerg cât e voie în jurul cartierului și am în continuare emisiuni la Digi Sport. Lucrez pentru blogul personal. Îmi place să-mi scriu ideile. De altfel, am și ceva experiență, chiar dacă nu la nivelul unui jurnalist profesionist.

Când eram președinte la Oțelul, scriam constant un editorial pentru revista clubului. Apoi am scris multe articole pentru „eu sunt 12”. Găsesc că un blog cu tematică sportivă reprezintă o cale interesantă de comunicare cu iubitorii fotbalului”, a mai spus Narcis pentru desteptarea.ro.

ADVERTISEMENT

„Îi ofer posibilitatea lui Edi Iordănescu să debuteze pe blogul meu!”

„În câteva zile îl voi inaugura și m-aș bucura să fie citit și apreciat. Vorbeam zilele trecute cu Edi Iordănescu despre realizarea unui interviu, spunându-i că îi ofer posibilitatea să debuteze pe blogul meu.

Mereu m-am simțit perfect la Bacău atât în teren, cât și în afara lui. De altfel, toată cariera mea, o bună parte dintre microbiști și comentatori îmi spuneau ’băcăuanul Narcis Răducan’.

ADVERTISEMENT

Cred că încă din prima zi s-a creat o chimie specială cu suporterii băcăuani. Stilul meu tehnic, nedespărțit de minge, a fost foarte apreciat. Simțeam asta mereu și încercam să o arăt la fiecare partidă, cu riscul de a fi dojenit de antrenor”, a mai spus Narcis Răducan.

„Păi, celebra scandare „Copilul minune, Răducan îi spune” a fost preluată și de suporterii steliști și de cei rapidiști. Dumitru Sechelariu îmi făcea un compliment în anii următori plecării mele de la Bacău spunând că, fără aportul meu, echipa a pierdut vreo 3000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă așa a fost cu adevărat sau doar mă lăuda el, dar mă simțeam foarte iubit auzind asta”, și-a adus aminte Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT