Sporturi

O celebră actriță, căutată de scafandri în lac, după ce fiul ei de 4 ani a fost găsit singur în barcă

09.07.2020 | 10:45
O celebra actrita cautata de scafandri in lac dupa ce fiul ei de 4 ani a fost gasit singur in barca
ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă și actriță Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, este căutat de scafandri în lacul Piru din California, după ce fiul ei, de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Ea este acum dată dispărută, iar operațiunile de salvare încearcă să o găsească.

Vedeta a închiriat o barcă, miercuri, 8 iulie  2020, pentru a se plimba cu băiatul, ambii fiind înotători, însă actrița nu s-a mai întors.

ADVERTISEMENT

Actrița Naya Rivera, dată dispărută

Lacul Piru, care se află la nord-vest de Los Angeles, este foarte populat, în special de vedete, unde se plimbă cu barca și înoată. Naya Rivera a vrut să petreacă o după-amiază liniștită cu fiul ei.

Copilul a fost găsit în afara oricărui pericol, fără să prezinte răni, însă care era în stare de șoc, după ce mama lui nu s-a mai întors la barcă. Cei doi au înotat în lac, doar că singurul care a reușit să se urce în barcă a fost el, scrie the mirror.

Autoritățile au declanșat o operațiune de salvare. Astfel, mai multe elicoptere, drone și o echipă de scafandri survolează zona.

ADVERTISEMENT

Ultima postare făcută de Naya Rivera pe Twitter o arată fericită alături de fiul ei. În comentariul care înfățișează fotografia, vedeta a menționat ”doar noi doi”. Ea nu părea că este depresivă și nici lipsită de fericire. Operațiunile de salvare încearcă să-i găsească trupul, însă specialiștii susțin că această căutare ar putea să dureze mai multe zile, poate chiar o săptămână.

Sunt slabe șanse ca femeia să mai poată fi găsită în apă după atâtea ore de căutări. După acest episod există speculații și pentru varianta sinuciderii, însă la fel de bine este posibil ca actrița să fi suferit o problemă medicală și să se fi înecat în timp ce încerca să ajungă la barcă, la fiul ei.

ADVERTISEMENT
Actrița Naya Rivera. Foto: FilmMagic
Actrița Naya Rivera. Foto: FilmMagic

Actrița a fost arestată în 2017

Cunoscută din serialul de televiziune „Glee”, artista a fost arestată pentru violenţă domestică, după ce şi-ar fi lovit soţul. Fostul soț, actorul Ryan Dorsey, care a fost căsătorit trei ani cu Naya Rivera, a declarat, la momentul respectiv, că vedeta l-a lovit în cap de față cu fiul lui, pe atunci în vârstă de aproape doi ani. Cei trei erau la o plimbare, însă relația dintre actriță și partenerul ei de viață nu mai era una bună și divorțul era în discuții.

Naya Marie Rivera s-a născut pe 12 ianuarie 1987, este o actriţă şi cântăreaţă americană. Ea a devenit celebră după ce a apărut în serialul Glle, unde a interpretat-o pe majoreta Santana Lopez, în perioada 2009 – 2015.

ADVERTISEMENT