Sport

Nebunie în El Salvador în așteptarea lui Leo Messi. Biletele s-au vândut instant, deși au un preț uriaș!

Inter Miami începe 2024 cu un maraton de meciuri desfășurate în mai multe competiții. Cel mai important dintre ele va fi amicalul cu El Salvador.
14.01.2024 | 09:59
Nebunie in El Salvador in asteptarea lui Leo Messi Biletele sau vandut instant desi au un pret urias
Messi, intampinat ca un rege de catre nationala El Salvador
ADVERTISEMENT

Într-o demonstrație spectaculoasă de entuziasm, El Salvador își deschide brațele cu un covor roz pentru echipa Inter Miami, iar Lionel Messi va fi primit cu o adevărată ceremonie regală. Potrivit informațiilor furnizate de AS, biletele pentru meciul de pregătire al lui Miami împotriva echipei naționale a El Salvadorului pot atinge suma de 500 de dolari, iar stadionul se anunță a fi arhiplin.

Inter Miami CF, echipa condusă în teren de Lionel Messi, se pregătește intens pentru noul sezon. Vor avea un turneu cu șapte meciuri în diverse locuri și vor participa la competiții importante precum Cupa Campionilor CONCACAF, Cupa US Open și Cupa Ligilor.

ADVERTISEMENT

Inter Miami pregătește noul sezon

Directorul Sportiv Chris Henderson este entuziasmat de perioada de pregătire, afirmând: “Așteptăm cu nerăbdare începerea pregătirilor pentru un sezon 2024 palpitant”. Echipa vrea să-și ajusteze strategiile și să testeze forța împotriva altor echipe puternice în aceste meciuri de pregătire.

Un moment important va fi meciul de pregătire cu echipa națională a El Salvadorului, în care biletele se vând cu până la 500 de dolari. Acest lucru arată că fanii sunt foarte interesați de meciurile echipei, mai ales că Inter Miami speră să remedieze problemele din sezonul trecut și să lupte pentru trofee.

ADVERTISEMENT

“Suntem nerăbdători să ne confruntăm cu echipa națională a El Salvadorului într-un test important pentru lotul nostru” a spus Henderson. Inter Miami vizează să câștige mai multe trofee după ce nu au reușit să ajungă în playoff-uri în sezonul anterior.

Miami l-a adus în acest an pe Luis Suarez

Echipa a făcut deja schimbări, vânzând un jucător și aducând alții noi, cum ar fi Luis Suarez și Julian Gressel. Cu toate acestea, fanii speră că echipa își va completa lotul cât mai repede posibil.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă nu dezvăluim toate schimbările, cred că avem nevoie de concurență pe toate posturile” a adăugat Henderson. Inter Miami își propune să-și rezolve problemele și să ofere suporterilor un sezon de succes în 2024.

Inter Miami se prăgește să intre în luptă având în echipă actualul deținător al Balonului de Aur. Messi a câștigat prestigiosul trofeu Balonul de Aur pentru a opta oară în carieră, stabilind astfel un record. Messi a reușit să îl învingă pe atacantul de la Manchester City, Erling Haaland, după ce a condus Argentina la câștigarea Cupei Mondiale anul trecut.

ADVERTISEMENT

La vârsta de 36 de ani, Messi devine primul jucător din Major League Soccer (MLS) care câștigă acest premiu prestigios, chiar dacă triumful său vine în mare parte ca urmare a performanțelor sale cu echipa națională în Qatar.

În ciuda impresionantei performanțe a lui Haaland, care a înscris 52 de goluri în sezonul trecut, contribuind la câștigarea Triplete-ului de către City în 2022-2023, acesta s-a clasat pe locul al doilea în votare și a primit Trofeul Gerd Muller, acordat celui mai bun atacant al anului.

ADVERTISEMENT
Tags: