Sport

„Ce ai învățat din episodul cu Albu?” Răspuns surprinzător dat de Andrei Borza. Ce mesaj are fundașul pentru Edi Iordănescu

Andrei Borza a vorbit sincer despre episodul controversat cu Alexandru Albu. Tânărul fundaș al Rapidului își dorește să fie convocat în lotul României pentru EURO 2024.
01.05.2024 | 17:20
Ce ai invatat din episodul cu Albu Raspuns surprinzator dat de Andrei Borza Ce mesaj are fundasul pentru Edi Iordanescu
Andrei Borza a vorbit despre escapada cu Alexandru Albu după Poli Iași - Rapid 3-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrei Borza și Alexandru Albu au fost protagoniștii unor momente nefericite după înfrângerea Rapidului, scor 1-3 cu Poli Iași, în etapa a 27-a din SuperLiga. Cei doi fotbaliști au mers într-un club din Iași și au petrecut chiar după eșecul dureros suferit de echipa antrenată la acea vreme de Cristiano Bergodi.

„Ce ai învățat din episodul cu Albu?” Răspuns surprinzător dat de Andrei Borza

Andrei Borza, fundașul în vârstă de 18 ani transferat de Rapid de la Farul, a fost pus la zid de lumea fotbalului din România după escapada de la Iași. Inclusiv selecționerul Edi Iordănescu l-a taxat pe unul dintre cei mai promițători fotbaliști români.

ADVERTISEMENT

La aproximativ două luni de la incident, Andrei Borza a tras concluziile. ”(n.r. Ce ai învățat din episodul cu Albu?) Am învățat că trebuie să gândesc de două ori un lucru, că trebuie să comunic și să întreb familia dacă e bine sau nu.

Am făcut o greșeală și mi-a părut rău, dar acum am trecut peste. Am vorbit la meci (n.r. cu Gică Hagi) când au venit pe Giulești. Mi-a zis că trebuie să muncesc în continuare și să arăt că-s cel mai bun”, a declarat Andrei Borza, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Borza, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Mă gândesc la EURO 2024”

Edi Iordănescu a avut un discurs dur la adresa lui Andrei Borza după escapada fundașului crescut de Gică Hagi. Selecționerul naționalei României a mărturisit că nu tolerează astfel de comportamente.

În ciuda declarațiilor acide, Andrei Borza se gândește la convocarea în lotul naționalei României pentru turneul final din Germania. Iordănescu Jr. are mari probleme în ceea ce privește postul de fundaș stânga la națională.

ADVERTISEMENT

„(n.r. Te mai gândești la EURO?) Da, normal că mă gândesc. De asta și muncesc. Voiam să fiu acolo, dar vedem ce se întâmplă. Acum trebuie să avem rezultate cât mai bune”, a mai spus Andrei Borza.

Mitică Dragomir, impresionat de Andrei Borza: „Dacă pleacă de la Rapid, joacă la jumătate din echipele din Europa”

Andrei Borza a fost transferat de Rapid de la Farul la începutul sezonului, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Giuleștenii au plătit suma de 800.000 de euro celor de la Farul pentru transferul fundașului stânga.

ADVERTISEMENT

“FCSB are 2-3 jucători de valoare, în timp ce Rapidul are unu de valoare şi doi de concurs, aşa. Ca valoare acum. Nu ce a fost Săpunaru. În afară de Borza, pe cine ai putea să selecţionezi? Are 18 ani.

Dacă pleacă de la Rapid, joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei. Este jucător de viteză, jucător de forţă, este un jucător foarte bun. S-ar putea să îmi placă încă 4-5 jucători.

Mi-a plăcut portarul de la FCSB care a comis-o la golurile primite. L-am lăudat mereu. Sub presiune, nici FCSB nu prea joacă”, a declarat Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților