Fotbal intern

Neicuţescu, Olteanu şi Popescu nu vor face deplasarea pentru meciul Poli Iaşi – Dinamo

20.09.2018 | 20:40
Neicutescu Olteanu si Popescu nu vor face deplasarea pentru meciul Poli Iasi  Dinamo

Dinamo se deplasează, vineri 21 octombrie, pe terenul celor de la Poli Iaşi, într-un meci extrem de important pentru viitorul lui Florin Bratu. Tânărul tehnician al echipei din capitală a decis să-i lase în afara lotului pe Vlad  Olteanu, Mihai Popescu şi Robert Neicuţescu, cu toţii titulari în ultimul meci cu Astra Giurgiu.

Pe lângă cei trei jucători lăsaţi în afara loului, în lotul deplasa de către Dinamo în Copou nu se regăsesc nici Ivan Pesic (accidentat), Ionuţ Şerban, Marco Ekhamn sau Mircea Axente. Bratu a luat decizii drastice după ce Dinamo a pierdut fără drept de apel jocul din ultima etapă cu Astra Giurgiu, 2-1.

Bratu nu se teme pentru locul său pe banca tehnică a lui Dinamo

Situaţia nu este dramatică, știu că fiind un brand mare, este nevoie de performanță. Dar trebuie să fim realiști, e greu să ne batem noi în situația de față cu CFR sau Fcsb. Noi am plecat la un drum, anul trecut am câștigat play-out-ul, ne-am pus drept obiectiv să mergem în play-off. Eu cred că este un obiectiv realist, pe care îl putem îndeplini. Sunt multe meciuri în joc, 18 meciuri, 54 de puncte puse în joc. Nu trebuie să ne sperie, trebuie să facem un joc bun, de ambiție, să arătăm de ce suntem la Dinamo.

Nu mi-a spus nimeni că dacă nu bat la Iași, voi fi dat afară. Eu sunt mândru că antrenez Dinamo și o să antrenez în continuare, sunt foarte convins de acest lucru. În momentul de față nu suntem motivați suplimentar, cred că trebuie să ne respectăm și să încercăm mâine să aducem toate cele trei puncte și să le câștigăm, pentru că altfel e dificil, ne îndepărtăm mult de zona play-offului, merităm mult mai mult, lotul asta sugerează, trebuie să arătăm pe teren.”, a spus Florin Bratu înainte partidei cu formaţia ieşeană.

Tags: