Fotbal intern

Nemec, tot mai aproape de FCSB! Ar putea semna în acest week-end

29.06.2018 | 10:38
Nemec tot mai aproape de FCSB Ar putea semna in acest weekend

Atacantul slovac Adam Nemec, care și-a încheiat în această vară contractul cu Dinamo București, este tot mai aproape de FCSB. Din informațiile FANATIK.RO, internaționalul slovac ar putea semna în acest week-end cu vicecampioana României.

Gigi Becali îl dorește la FCSB de mai multă vreme, iar în această vară lucrurile păreau că se vor finaliza cu trecerea vârfului la clubul roș-albastru. Cu toate acestea, Nemec,  care s-a căsătorit cu frumoasa Zuzana Kollarova, a refuzat cel puțin trei variante de contracte propuse de Becali.

Nemec e tot mai aproape de FCSB și va primi un salariu lunar de 20.000 de euro

Patronul FCSB a declarat pentru FANATIK.RO în urmă cu câteva zile că a făcut o nouă ofertă pentru Adam Nemec. Slovacul e tot mai aproape de FCSB și ar urma să primească 20.000 de euro salariu lunar, un bonus de instalare de 100.000 de euro, iar impresarul său un comision de 50.000 de euro.

Atacantul slovac Adam Nemec, care și-a încheiat contractul cu Dinamo București, este tot mai aproape de un transfer la FCSB
Atacantul slovac Adam Nemec, care și-a încheiat contractul cu Dinamo București, este tot mai aproape de un transfer la FCSB

Gigi Becali încearcă să-l aducă pe fostul golgeter al celor de la Dinamo, după ce FCSB l-a vândut pe Constantin Budescu în Arabia Saudită și urmează să se despartă și de atacanții Denis Alibec și Harlem Gnohere. În afară de Nemec, Gigi Becali mai vrea să aducă doi atacanți, Raul Rusescu și Billel Omrani de la CFR Cluj. Rusescu este sub contract cu Osmalispor, dar este dispus să renunțe la 200.000 de euro din cei 500.000 pe care-i mai are de luat de la gruparea turcă.

Constantin Budescu a fost cedat la Al Shabab, formație care a fost preluată de Marius Șumudică, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Mijlocaşul român s-a înţeles cu echipa arabă şi va încasa un milion de euro pe sezon.

Atacantul Denis Alibec a intrat în dizgrațiile oficialilor de la FCSB, iar antrenorul Nicolae Dică l-a scos din lot. El a fost anunțat că își poate găsi echipă, iar până atunci se antrenează separat la sala de forţă din cadrul Bazei Sportive din Berceni.

Și Harlem Gnohere este aproape de o plecare de la FCSB. Gigi B ecali a anunţat că îl va vinde pe atacantul francez în această vară, deşi este în continuare în recuperare după ce a suferit o intervenţie chirurgicală.