Life

Gest tulburător făcut de nepoata lui Ion Dichiseanu, în prag de Crăciun

Anastasia Ioana, nepoata regretatului actor Ion Dichiseanu, simte lipsa bunicului, mai ales în prag de sărbătorile de iarnă. Ce a făcut fetița Ioanei Dichiseanu
21.12.2021 | 08:30
Gest tulburator facut de nepoata lui Ion Dichiseanu in prag de Craciun
Ion Dichiseanu, gol imens în sufletul nepoatei. Ce a făcut Anastasia. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nepoata lui Ion Dichiseanu a făcut un gest tulburător. Fetița se gândește la bunicul ei și îi simte dorul, după cum se poate observa din imaginile postate de mama sa.

Ioana Dichiseanu a surprins tristețea din ochii fiicei sale când vorbește despre marele actor. În prag de sărbători, copila s-a fotografiat cu un tablou al regretatului artist.

ADVERTISEMENT

Actorul Ion Dichiseanu a încetat din viață pe 20 mai și a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi, dar mai ales în inima nepoatei sale care obișnuia să petreacă destul de mult timp în compania lui.

Ion Dichiseanu, gol imens în sufletul nepoatei. Ce a făcut Anastasia

„Nimic nu va mai fi la fel fără EL! Am întrebat-o pe Anastaia de ce și-a făcut o poză cu tabloul cu Diki. 

ADVERTISEMENT

‘Pentru că mi-e dor de el!’ Atât”, a scris Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și imaginile.

Sărbătorile de iarnă îi găseau mereu împreună, de aceea Ioana Dichiseanu încearcă să ducă mai departe tradițiile pentru unica sa fiică. Cei trei aveau foarte multe amintiri împreună.

ADVERTISEMENT

Răscolită de vremurile bune, alături de „cel mai bun tată din lume”, Ioana Dichiseanu spune că sărbătorile nu vor mai fi la fel ca înainte.

Ion Dichiseanu și nepoata, Anastasia
Ion Dichiseanu și nepoata, Anastasia. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Ioana Dichiseanu, primul Crăciun fără celebrul ei tată, Ion Dichiseanu

„Astăzi se împlinește un an de când a început totul, internarea și greul, ca să zic așa. De fiecare dată când cânt melodia respectivă, ca imagine pe care o crează melodia asta, mă duce cu gândul la el.

ADVERTISEMENT

Eram de fiecare dată împreună, aveam tradițiile noastre, pe care le respectam cu sfințenie. An de an împodobeam bradul împreună, mergeam la cumpărături împreună. 

Nu mai sunt fel, nu vor mai fi niciodată la fel, nimic nu va mai fi așa cum a fost, dar încercăm să păstrăm niște lucruri de dragul Anastasiei, pentru că este copil, și, vreau ca și ea să rămână cu amintiri frumoase în ceea ce privesc sărbătorile, indiferent că sunt sărbători de iarnă sau zile de naștere.

Chiar mă uitam azi –dimineață pe niște poze pe care le aveam pe telefon și chiar am găsit o ședință foto între cei doi, pentru că l-a invitat la un selfie la brad și își făceau poze amândoi, exact anul trecut, pe vremea asta. Și m-a cam răscolit.

Îmi lipsește el, tot. Ca personalitate. Pentru mine a fost și este cel mai bun tată din lume, de multe ori îi zic mamei: «Măi, ce tată mi-ai ales!».

Îmi doresc ca publicul și media și tot ce înseamnă scenă, să nu-l uite, pentru că artiștii nu au voie să moară, iar de asta trebuie să ne ocupăm și noi, cei care suntem moștenitorii lor”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor