Fotbal intern

Nepotul lui Becali îl face praf pe Teja! „Prinde mielu’ de Paște pe bancă? Întreb pentru Edy Iordănescu”

28.12.2018 | 18:22
Nepotul lui Becali il face praf pe Teja Prinde mielu de Paste pe banca Intreb pentru Edy Iordanescu
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Gigi Becali continuă atacurile la adresa noului antrenor al FCSB-ului. Lucian Becali l-a făcut praf pe Mihai Teja căruia nu i-a prezis un viitor prea îndelungat pe banca tehnică a roș albaștrilor! După ce în urmă cu doar câteva zile, nepotul latifundiarului din Pipera l-a ironizat pe Teja printr-un mesaj scris pe o rețea de socializare, acum acesta a recidivat, în ciuda faptului că patronul FCSB-ului a avut numai cuvinte de laudă la adresa noului tehnician.

Lucian Becali nu este de aceeaşi părere cu unchiul său şi l-a comparat pe Mihai Teja cu Nicolae Dică, antrenorul despre care s-a spus că Becali îi făcea echipa şi modificările în timpul jocurilor. “Teja pentru noi e un fel de Dică doi!”, a scris Lucian Becali pe pagina sa oficială de Facebook, după care a revenit. „Fut.Bal…!!! Ştie cineva Baba Vanga câte etape a prezis pentru secundul Teja? Prinde mielu’ de Paște pe bancă? Întreb pentru Edy Iordănescu”, a postat, din nou, Lucian Becali.

ADVERTISEMENT
Nepotul lui Becali îl face praf pe Teja! Gigi Becali si Mihai Teja la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mesajul postat de Lucian Becali pe o rețea de socializare

Nepotul lui Becali îl face praf pe Teja!

La conferința de presă în care Gigi Becali l-a numit pe Mihai Teja antrenor al roș albaștrilor, latifundiarul din Pipera nu s-a ferit de cuvinte. Patronul FCSB-ului recunoaște că l-a adus pe Teja la echipă după ce s-a sfătuit cu mai mulți oameni de fotbal. Printre cei cu care a discutat Becali s-a aflat și Gheorghe Hagi. „Regele” a garantat și el pentru o calitate a antrenorului. “Să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. L-am întrebat cum vede fotbalul? Mihai Stoichiță m-a influențat, că am văzut la televizor că a spus că e antrenor de posesie. I-am cerut părerea și lui Gică Hagi și mi-a spus clar: «Gigi, e antrenor de posesie». Exact ce voiam. Asta îmi doream”, a declarat  Gigi Becali.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano