Fotbal international

Neymar s-a pregătit pentru derby-ul cu Napoli! Atacantul lui PSG și-a tatuat tot spatele cu doi supereroi

24.10.2018 | 16:40
Neymar sa pregatit pentru derbyul cu Napoli Atacantul lui PSG sia tatuat tot spatele cu doi supereroi

Neymar este eroul a milioane de copii din întreaga lume, dar și brazilianul are supereroii săi. Înaintea partidei din Liga Campionilor, PSG – Napoli, atacantul și-a tatuat pe spate două personaje cunoscute în toată lumea. Spiderman și Batman au apărut pe spatele fotbalistului sub forma unui tatuaj. Cele două caractere sunt preferatele brazilianului, care a ținut astfel să-și arate preferințele în materie de cinematografie.

Atacantul lui PSG este cunoscut pentru înclinația sa de a-și desena corpul. Neymar este unul dintre cei mai tatuați fotbaliști din lume. Încă de pe vremea când juca pentru Santos, brazilianul a început seria de tatuaje. Acum, după ce i-a adăugat pe Spiderman și Batman, Neymar a ajuns la o colecție impresionantă. Are acum 30 de tatuaje. Majoritatea dintre ele sunt legate de familie, fotbal și de convingerile sale religioase.

Neymar era în timpul unei partide de poker, când și-a tatuat pe spate cei doi supereroi, Spiderman și Batman

Tatuajele cu supereroi au o poveste inedită. Lui Neymar i s-au desenat pe spate cele două personaje, Spiderman și Batman, la o partidă de poker alături de prietenii săi. Fanii au speculat pe rețelele de socializare faptul că brazilianul ar fi pierdut vreo partidă, iar desenele ar fi fost o pedeapsă. Cel mai extravagant tatuaj al fotbalistului este însă cel de brațul drept și o reprezintă pe sora sa Rafaella.

Neymar și-a tatuat spatele cu cei doi supereroi Spiderman și Batman
Neymar și-a tatuat spatele cu cei doi supereroi, Spiderman și Batman

Fotbalistul transferat de PSG de la Barcelona, pentru suma record de 222 de milioane de euro este anunțat titular în derby-ul PSG – Napoli, care se joacă pe 24 octombrie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes. Neymar trece printr-o perioadă mai puțin fericită la Paris. Chiar dacă are 11 goluri marcate în acest sezon pentru PSG, 8 în campionat și 3 în Liga Campionilor, Neymar a dat de înțeles că vrea să plece din capitala Franței. Cea mai probabilă destinație ar fi Spania, o întoarcere la Barcelona fiind pe placul brazilianului.

  • 30 este numărul de tatuaje pe care Neymar le are pe tot corpul
  • 11 goluri a marcat Neymar pentru PSG în acest sezon, în toate competițiile