Fotbal international

Neymar vrea să-şi plătească singur clauza! Cine îl va înlocui

UPDATE, 21 iulie, ora 10:50. Devine din ce în ce mai clar că Neymar e tot mai aproape de plecarea de la Barcelona. Conform ultimelor informaţii venite de la Barcelona, PSG şi Neymar au pus la cale...
21.07.2017 | 10:55
Neymar vrea sasi plateasca singur clauza Cine il va inlocui

UPDATE, 21 iulie, ora 10:50. Devine din ce în ce mai clar că Neymar e tot mai aproape de plecarea de la Barcelona. Conform ultimelor informaţii venite de la Barcelona, PSG şi Neymar au pus la cale o strategie de a dribla problema fair-play-ului financiar, prin faptul că brazilianul ar urma să-şi plătească singur clauza de eliberare de 222 milioane de euro. Evident că ar fi vorba doar de o manevră, pentru că în realitate banii ar urma sa fie viraţi de PSG în contul lui Neymar şi acesta i-ar da Barcelonei.

Catalanii trebuie să găsească repede un înlocuitor de valoare. Şi, la propunerea lui Leo Messi, omul potrivit ar fi un compatriot al acestuia, Paulo Dybala de la Juventus, care costă cel puţin 100 de milioane. Nu se ştie dacă Juve e dispusă să îl cedeze, dar catalanii vor încerca să deschidă tratative imediat ce plecarea lui Neymar va deveni realitate.

dyb

UPDATE, 18 iulie, ora 21:50. Transferul lui Neymar este aproape să devină realitate. Tatăl fotbalistului a aterizat la Paris, acolo unde va negocia cu patronii lui PSG contractul fiului său.  

UPDATE, 18 iulie, ora 16:28 / Transferul uriaş al lui Neymar s-a făcut! Cel puţin asta susţin cei de la Esporte Interativo. PSG a acceptat să plătească 222 de milioane de euro Barcelonei pentru superstarul brazilian, care va avea un salariu de 30 de milioane de euro. 

Mai multe ziare internaţionale au preluat informaţia. Ziarele de casă ale Barcei, Mundo Deportivo şi Sport.es scriu că Neymar nu mai vrea să stea la Barcelona. Anunţul oficial al transferului este aşteptat săptămâna viitoare.

Galerie FOTO. Cum se distrează Neymar înainte de transferul la PSG!

Neymar transfer PSG. Mutarea s-a facut! Anuntul presei internationale


Neymar transfer PSG. Ziarul de casă al Barcelonei, Sport, face un anunţ incredibil: ”Neymar vrea să plece de la Barcelona!”. Conform sursei citate, brazilianul are foarte multe oferte şi ar putea pleca în orice clipă de la gruparea Blaugrana.

Neymar este nemulţumit că este nevoit să joace în umbra lui Leo Messi. În acest fel îi este frică de faptul că nu va putea câştigat niciodată Balonul de Aur.

Neymar transfer PSG. ”Neymar îşi doreşte să plece pentru că nu simte bine şi nu îi convine că este mereu în umbra lui Messi. În plus, crede că nu poate deveni numărul 1 şi câştiga Balonul de Aur atât timp cât este coleg cu Messi”, scriu cei de la Sport.

Neymar transfer PSG. Ce spun apropiaţii!

Neymar transfer PSG. Conform spaniolilor, oamenii din anturajul lui Neymar îi recomandă acestuia să plece de la Barcelona, pentru a evolua la adevăratul potenţial şi pentru a fi starul din lumina reflectoarelor.

15 milioane de euro este salariul lui Neymar la Barcelona şi mai are contract până în 2021. În trecut, acesta a mai fost dorit de PSG şi Manchester United. Cine vrea să-l cumpere pe Neymar trebuie să plătească minimum 130 de milioane de euro!