Fotbal intern

Niciun meci al României fără torțe și scandări: ”UEFA Mafia”. Fanii au recidivat și la meciul cu Malta. FOTO

Niciun meci al Romaniei fara torte si scandari UEFA Mafia Fanii au recidivat si la meciul cu Malta FOTO

După incidentele de la meciul cu Spania de pe Arena Națională, fanii naționalei României au recidivat și la meciul cu Malta de la Ploiești. În debutul partidei, o torță aruncată din galeria celor de la Petrolul a aterizat în preajma porții oaspeților.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,30 este cota pentru 2 în Irlanda de Nord-Germania. Vezi toate cotele AICI

Niciun meci al României fără torțe și scandări. Fanii au recidivat și cu Malta

Imediat după fluierul de start al meciului România – Malta, de pe stadionul ”Ilie Oană”, o torță a fost aruncată pe gazon. Din fericire, aceasta nu a lovit niciun jucător din teren, forțele de ordinele fiind extrem de prompte în intervenție. Meciul nu a fost întrerupt.

Pe parcursul reprizei, din tribunele stadionului, din peluza fanilor ”Uniți Sub Tricolor”, s-au auzit scandări anti-Ungaria și ”UEFA Mafia”. Imediat, crainicul a intervenit și a cerut fanilor să oprească scandările, dat fiind faptul că suntem la limita suspendării, însă fără efect.

Niciun meci al României fără torțe și scandări. Fanii au recidivat și cu Malta
Niciun meci al României fără torțe și scandări. Fanii au recidivat și cu Malta

Torțe și scandări au fost și la meciul cu Spania

În urmă cu trei zile, la meciul cu Spania, fanii au reacționat similar. Încă din minutul 1 au fost aruncate primele torțe din peluză. România riscă foarte mult cu aceste manifestări ale fanilor și este posibil ca UEFA să ia măsuri drastice împotriva tricolorilor, iar meciurile cu Suedia și Norvegia să fie disputate fără spectatori.

Tags: